SV Urk wint met 1-0 van VV Balk

URK
De voetballers van SV Urk hebben de eerste wedstrijd in de nacompetitie met 1-0 gewonnen van VV Balk.

In Friesland kregen de ploegen veel kansen maar er werd lang niet gescoord. VV Balk moest een groot deel van de tweede helft met 10 man spelen. Johan Lyklema kreeg na zes minuten een rode kaart. Pas in de extra tijd scoorde invaller William de Boer voor Urk.

De Urkers spelen volgende week thuis tegen DETO. De ploeg uit Vriezenveen won vorige week met 1-0 van Balk.

reacties (15)

 • FB.Bestuur

   

  Onze exuses voor deze meneer,hij maakt niet alleen onze buren zwart wat al erg genoeg is,maar het is ook onze naam wat dit persoon te grabbel gooit. We zullen actie ondernemen om deze in samenwerking met TV Flevoland te laten stoppen.Mocht dit persoon echt uit Emmeloord komen dan word deze geroyeerd uit onze fanclub,en krijgt deze geen toegang meer op ons Sportpark. Nader onderzoek zal volgen

  reageer
 • Geert

   

  dacht het niet! Urk wint volgende week met 5-1. Volgend jaar gaan we mit unkanger noar vuren en worden we kampioen! Eindelijk promoveren we dan mit unkanger en de eigen jongens naar de topklasse waar we horen.

  reageer
 • Piet de jong

   

  Flevoboys wordt komend seizoen met minimaal 12 punten los kampioen. Eigenlijk zijn ze zelfs te goed voor de topklasse. Ik denk dat de toekomst van flevoboys betaald voetbal in de jupiler league is met misschien wel binnen 10 jaar als middenmoter in de eredivisie!

  reageer
 • Piet de jong

   

  En dan nog iets in de polder is er maar 1 club die regeert. En deze zullen het komende seizoen iedereen verpletteren en regelrecht de topklasse ingaan met de exspits van urk.Het jaar daarna gaan we de jupilair leage in!Let op mijn woorden,niemand kan fb nog stoppen

  reageer
 • Piet de jong

   

  bijstelling: balk-sv urk 0-1, sv urk-deto 1-2. Ik zie het niet zitten dat urk volgend jaar hoofdklasse speelt maar mit unkanger op de knollenvelden van de 1e klasse.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • urker supporter

   

  wat een zwakke reactie van die trainer. opzouten met hem! hij maakt onze hele club kapot.

  reageer
 • realist

   

  Ach is het sjaak niet is het zielige piet elke week weer met het zelfde gezanik. Nou zijn voorspelling was al verkeerd vorige week.. hopelijk die van komende zaterdag ook :#) Ze moeten zaterdag maar zo denken dat ze tegen fb moeten dan kom Het wel goed in Het laatste kwartiertje.

  reageer
 • urk heet geen fb.

  reageer
 • hv

   

  0-1 is krap maar bij balk winnen is zo eenvoudig nog niet. En vergeet niet er stond op dit slechte veld ook veel spanning en dan kan een betere ploeg zomaar verliezen. urk begon slap, maar als je de kansverhouding ziet heeft urk terrrecht gewonnen. nu op eigen veld zien of urk volgend seizoen hoofdklasse speelt.

  reageer
 • Sjaak

   

  overduidelijk was Urk sterker.

  reageer
 • stem uit de bedstee

   

  Kan me herinneren dat jullie praatjesmakers ook maar met 2-1 wonnen van dit Balk... kom maar op met je 'topklasse'

  reageer
 • Geert

   

  Wat probeer je te zeggen Piet, Volgende week thuis, tijdens de 2e finalewedstrijd heeft Urk toch gewoon alles in eigen hand? Het mooie is dat de Urk-supporters op dit forum altijd de schuld krijgen dat ze beginnen over "eigen jongens" etc. Maar wie komt daar ook nu weer als 1e mee op de proppen? Deze keer van Pietje de Jong, ongetwijfeld enorme fan van dat koopclubje uit Dorp A.

  reageer
 • Dronten

   

  Succes volgende week Urk, zorg dat je in de hoofdklasse blijft! DETO is te kloppen door Urk. zorg dat je de spits (Stef vd Velden) goed aan de ketting legt, dan ben je al een heel eind op weg. Maar blijf geduldig want DETO geeft weinig weg achterin. Succes en blijf in de hoofdklasse!

  reageer
 • keeze

   

  Hup de drie punten zijn binnen. Nou volgende week echt aan de bak. In ieder geval nog nooit verloren van een derdeklasser...piet

  reageer
 • Piet de jong

   

  nou Urk, kom er maar in met de "eigen jongens"

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert