Sterk deelnemersveld Lesley Boerebach toernooi

LELYSTAD
De organisatie van het Lesley Boerebach Talententoernooi in Lelystad is er dit jaar in geslaagd om Ajax, PSV en Feyenoord naar Lelystad te halen. Het toernooi wordt komende zaterdag voor de elfde keer gehouden op de voetbalvelden van sportpark Langezand.

Het toernooi voor D-pupillen wordt gehouden ter nagedachtenis aan Lesley en Sven Boerebach, de kinderen van oud profvoetballer Michel Boerebach en Dora Grevelink. De broertjes kwamen in 2003 bij een auto-ongeluk om het leven.

Het talententoernooi wordt komende zaterdag traditioneel geopend door columnist Hugo Borst die het gedicht: 'nooit meer zaterdag' zal voordragen.reacties (2)

 • ADJ van Laar

   

  Niet alleen voor Dora & Michel en de club sv Lelystad'67 is dit elk jaar weer een emotioneel moment, maar ook voor de meeste scheidsrechters die op welke manier dan ook bijna allemaal een binding hebben met die club. Ik heb de jongens van nabij meegemaakt en het blijft raken. Als scheidsrechter is het dan ook een eer om gevraagd te worden om te komen fluiten bij dit sterk bezette toernooi Arend.D.J. van Laar Scheidsrechter

  reageer
 • Mark

   

  ik blijf het een ongelooflijk tragisch verhaal vinden en heb ongelooflijk veel respect voor zowel Dora als Michel voor het weer kunnen oppakken van hun leven... Nog steeds als ik witte vlinders zie denk ik aan die jongens... Respect ook voor SVL dat zij met dit toernooi door gaan... Mooi!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert