Finale voor SV Urk in nacompetitie

URK
Om ook volgend seizoen actief te kunnen zijn in de hoofdklasse moeten de voetballers van SV Urk zaterdag winnen. In het tweede duel in de nacompetitie staat SV Urk thuis tegenover eersteklasser Deto. De ploeg uit Vriezenveen won in de eerste klasse een periodetitel en de Urkers eindigden na de reguliere competitie op een promotie- degradatieplaats.

SV Urk en Deto speelden hun eerste wedstrijd tegen VV Balk. De ploegen behaalden beiden een 1-0 overwinning op de Friezen.

De wedstrijd op sportpark De Vormt begint zaterdag om 14:30 uur.

reacties (3)

 • keeze

   

  De inkt is op niffe

  reageer
 • Neve

   

  nog ff n keer aub. K snap er niks meer van.

  reageer
 • keeze

   

  Deto hangt toch een beetje op resultaten die uit het verleden behaald werden als je hun voorbeschouwing leest.. Urk kan er wel 6 thuis verloren hebben en 5 winst en 2 gelijk. Maar van de derde periode werden er toch best punten verzameld,en volgens mij was het doelsaldo 15-15,meen dat svzw en 6 maakte,Excelsior 4 en dvs 3 dit was dan de top 3.dit maakt 2 goals tegen in de overige 6 wedstrijden.Als urk net als tegen balk speelt kunnen ze het wel vergeten,maar ga daar niet van uit.Jammer dat dijkhuize geschorst is.Succes morgen,en laat ze absoluut niet aan voetballen toekomen

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert