SV Urk voorzitter Gerrit Meun kondigt vertrek aan

URK
Gerrit Meun heeft zijn vertrek aangekondigd als voorzitter van voetbalvereniging SV Urk. Meun zal zijn positie volgend jaar tijdens de algemene ledenvergadering beschikbaar stellen. De praeses maakte dit vrijdagavond bekend in Langs de Zijlijn, het sportprogramma van Omroep Flevoland.

Gerrit Meun is nu zeven jaar voorzitter van SV Urk. Hij nam in 2008 de voorzittershamer over van Jan Brouwer die op dat moment de club zeven jaar had geleid.

Meun kreeg begin dit jaar een zilveren medaille van verdienste. Burgemeester Pieter van Maaren reikte deze erepenning uit tijdens de nieuwjaarsreceptie. Hij kreeg de onderscheiding voor zijn inzet voor verschillende vrijwilligersactiviteiten. Naast de voetbalclub zet hij zich ook in als vrijwilliger bij Vluchtelingenwerk. Burgemeester Pieter van Maaren roemde Meun om zijn grote sociale bewogenheid.

reacties (2)

 • svu

   

  Prachtige vent. Toen hij bij radio 1 was mbt urk - ajax was ik gewoon even trots om urker te zijn. Ns 7 jaar is het tijd voor een nieuwe man, geen Blatter praktijken op Urk :-)

  reageer
 • Urker

   

  Gerrit bedankt! Hoop dat je nog vele jaren gaat inzetten voor vluchtelingen werk!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert