Noormannen voltooien HomeRide

EMMELOORD
De Noormannen uit Emmeloord hebben zondagmiddag de HomeRide, een monster-fiets-tocht van Groningen naar Maastricht, voltooid. Doel van de Homeride was dat fietsteams zoveel mogelijk geld inzamelen voor de Ronald McDonaldhuizen. Er deden in totaal 63 teams mee.

De Noormannen moesten de 500 kilometer binnen 24 uur afleggen. Dit lukte net niet. Ze deden er in totaal 26 uur over. De groep, bestaande uit 12 fietsers en 12 begeleiders, startte zaterdagmiddag om één uur in Groningen en reed vervolgens via Zwolle, Almere en Den Haag richting Maastricht. De Emmeloorders finishten zondagmiddag om drie uur op de Markt in Maastricht

De Noormannen hebben met hun sportieve uitdaging 60.000 euro ingezameld. De totale opbrengst van de HomeRide is ongeveer 900.000 euro.reacties (4)

 • Anjo Simonse

   

  Diep respect, oor de sportieve prestatie. Maar met name voor het doel waar deze mannen bloed, zweet en tranen voor gegeven hebben. Mensen jullie maken met deze actie echt mogelijk dat er met het geld een verschil gemaakt wordt voor 'mensen die in grote zorgen' zijn. Ik hoop dat het aanstekelijk werkt voor anderen, je inzetten voor de kwetsbaren, daar is nog nooit iemand armer van geworden.

  reageer
 • Jef

   

  Onvoorstelbare sportieve prestatie en zeer gedreven inzet voor het goede doel. Prima gecoordineerde inzamelingsactie. Complimenten voor rijdes, begeleiders, organisators en sponsors. Opbrengst van hun vele acties en giften: het formidabele bedrag van ruim €56.000,-.

  reageer
 • Kaatje

   

  Toppers!

  reageer
 • RL

   

  Een hele dikke like voor die gasten!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert