Griekse club laat Maduro niet gaan

ALMERE
De Almeerse profvoetballer Hedwiges Maduro blijft in Griekenland spelen volgend seizoen. Ondanks de financiële onzekerheid van het land heeft de voetballer het er erg naar zijn zin. Zelfs als een club zich meldt, blijft Maduro bij PAOK Saloniki. "Ik weet nu al dat PAOK me niet laat gaan."

De afgelopen week is Maduro steeds meer gaan merken van de spanningen in het land. "De banken zijn een week dicht, er zijn demonstraties voor en tegen de EU en het is moeilijk om te pinnen." Buitenlanders mogen zonder beperkingen geld opnemen, maar soms staan er lange rijen of is de pinautomaat leeg. "Mijn situatie is anders dan die van de gemiddelde Griek, die misschien problemen heeft met werk of geld krijgen via de bank. Voor een voetballer denk ik dat het nog wel meevalt", aldus Maduro.

De Almeerder vertrekt morgen naar Nederland voor een trainingskamp met zijn club in Arnhem. Hij verwacht komend seizoen als verdedigende middenvelder te spelen. PAOK Saloniki werd afgelopen seizoen derde in de Griekse competitie en is dit seizoen ook actief in de Europa League.

reacties (0)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert