ASV Dronten heeft nieuwe penningmeester

DRONTEN
ASV Dronten heeft een nieuwe penningmeester aangesteld. Vanaf half augustus wordt Joop Pol verantwoordelijk voor de financiën van de voetbalclub.

De zoektocht naar een nieuwe penningmeester heeft in totaal meer dan anderhalf jaar geduurd. Veel geschikte kandidaten lieten het afweten omdat het teveel moeite zou kosten of wilden voor de vrijwillige functie betaald worden.

Door de aanstelling van Pol gaat ook voorzitter André Aasman langer door met zijn functie. Aasman dreigde deze maand op te stappen, omdat hij teveel taken had. Nu blijft hij in ieder geval voorzitter tot de volgende ledenvergadering in december.

reacties (13)

 • klaas

   

  weet je, je kunt als ouder wel vrijwilliger worden of meehelpen in het bestuur. Maar een ding: het veranderd niet. Een aantal mensen binnen dit bestuur trekt ALLES naar zichzelf toe en inspraak wordt wel geduld, maar er wordt alleen gedaan wat zij zeggen. Wel mooi dat ze dit werk willen doen, maar alleen op hun manier. Daarom zijn er denk ik ook zoveel vrijwilligers weggelopen. Zou het niet?

  reageer
 • drontense

   

  Beste urker, het eerste team van asvdronten staat bovenaan als belangrijkste prioriteit. Nu is er een nieuwe regel opgesteld dat leden moeten betalen voor de komende nieuwe outfit. In drie jaar dient er gespaard te worden voor het nieuwe outfit. Dus mensen met een smalle beurs kunnen hier niet aan mee doen omdat ze weinig geld hebben. Voor het eerste elftal wordt alles geregeld inclusief sport outfit. Voor mensen met een smalle beurs is het niet meer uit te leggen.

  reageer
 • Urker

   

  Energie in steken als ouder?!. Alleen als er net zoals bij ons geen spelers betaald worden. Kan begrijpen dat je dan ook als er inzet van je gevraagd wordt een "kleine"vergoeding wil krijgen. Zo zie je maar als er geld gaat rollen is het hek van de dam. Vind wel ASVD persoonlijk een mooie club na Urk natuurlijk. Wens jullie een goed seizoen toe.

  reageer
 • lady

   

  Al jaren ben ik actief als bestuurslid van een sportvereniging. Ik weet waar ik over praat. Laten ouders van leden tijd en energie steken in de sport die hun kind beoefend

  reageer
 • Supporter

   

  Zo is het!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Supporter

   

  Wat een negatief gedoe hier weer. Geen wonder dat niemand meer een bestuursfunctie wil.... Kees, P, Ron en Lady: ik zou zeggen, meld je in december aan als toekomstige bestuursleden en laat zien hoe het dan wel moet. Anonieme stuurlui die vanaf de wal commentaar geven, bah... Hulde voor elk bestuurslid dat zijn tijd en energie in de vereniging wil steken!

  reageer
 • sllfrd

   

  wat dacht je van massaal als leden op een ledenvergadering komen en je mening uiten? Ik ben van mening dat alles anders was gelopen en de leden niet zoals nu zand in de ogen is gestrooid met allerlei vage en dubieuze beslissingen.

  reageer
 • Prima

   

  mooi Joop! Fijn dat iemand dit wil doen, net als Aasman. En laat de zeikerds hun mondje houden maar ook gewoon iets gaan oppakken.

  reageer
 • Hans V te dronten

   

  Wat gaan we eraan doen namens alle leden. Weet iemand een oplossing? Ik ben een vrijwilliger van deze vereniging. Het kan niet zo zijn dat de verantwoording alleen bij het bestuur ligt. Alle leden hebben ook iets te zeggen

  reageer
 • lady

   

  Helemaal mee eens! Dit komt niet goed mits er vrijwilligers van buitenaf in het bestuur komen. Een nieuwe voorzitter is ook zeer welkom

  reageer
 • Ron

   

  deze heren zaten al in het bestuur. Dus geen nieuw vers bloed kunnen vinden. Dat zegt wel iets.

  reageer
 • P.

   

  Aasman zijn rechterhandje komt hem wel helpen. Makkelijk gevonden zo! Vreselijke vent die Pol. AsvDronten daalt af.....

  reageer
 • kees

   

  Jammer dat aasman blijft !

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert