Flevo Boys wil promoveren naar topklasse

EMMELOORD
De voetballers van hoofdklasser Flevo Boys willen komend seizoen promoveren naar de topklasse. Dat zegt trainer Wiljan Mossing Holsteyn.

De Emmeloorders zijn vandaag begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de hoofdklasse C. De selectie is versterkt met vijf nieuwe spelers. Nieuw zijn William de Boer van SV Urk, Lars Klijnstra van vv Heerenveen, Thiemen Pen van SC Joure en Jurjan Wouda van SC Cambuur. Daarnaast is Wouter Spit doorgeschoven vanuit het tweede elftal.

De eerste oefenwedstrijd is komende zaterdag tegen Almere City FC.

reacties (13)

 • De vijfde colonne

   

  Hup WHC, hup Be Quick 28. Wordt Flevo Boys de zoveelste voetbalclub die alleen maar kijkt naar de prestaties (van het eerste)? Liever een 1e klasser met alleen maar "eigen jeugd" en een vereniging waar iedereen graag weer komt / blijft voetballen, dan een "Top"klasser die alleen maar in stand wordt gehouden door een business club die "het beste" met de club voor heeft. Voetbal is een slangenkuil. Waarom moet je de naam van Flevo Boys binnen de polder weer kapot maken door gemaakte afspraken te breken, beterschap beloven en dan weer niet nakomen. Alles doen om de beste te kunnen zijn, of het nu gaat om spelers halen of een 40+ toernooi winnen op een manier waardoor de naam van Flevo Boys weer negatief in de rondte gaat. Sponsor jij zo een club? Wat levert het jou dan op als de polder je uitkotst?

  reageer
 • Jan

   

  Niks mis mee met ambities. Beter dan: handhaven "Urker".

  reageer
 • supporter

   

  Laten we eerst maar afwachten,misschien draait flevo boys wel een heel dergelijk seizoen en stijgen ze boven hun zelf uit dus dan zijn er wel echt mogelijkheden hoor. Wat William al zegt,dat er dit jaar meer teams de kans hebben om te promoveren ivm de nieuwe klasse indelingen vanaf volgend seizoen maak je dus wel meer kans. En met de fitte broers van de wal, en de postjes heb je echt een goede selectie op papier staan. Dus we gaan het allemaal meemaken.

  reageer
 • Joop

   

  Alleen nijboer en bijde vd wal zijn topklas waardig

  reageer
 • Justus

   

  Gewoon die (torenhoge) contributie weer omhoog gooien, en nieuwe sellectie aankopen.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • we zijn weer begonnen

   

  Dan mag je hopen dat die nieuwe keeper wat is. Of dat je met Roosink met een onderlat mag spelen.

  reageer
 • club van blauw en wit

   

  alsjeblieft zeg... hou er mee op! jullie beginnen 't lachertje te worden van de zaterdag hhoofdklasse met deze uitspraken... ach in begin lijkt 't nog ergens op en de eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik wel 's heb getwijfeld... maar zodra het op mentaliteit fn teamspirit aankomt geven deze 'overgewaardeerde' spelers niet thuis, dus gewoon uitspreken 'n stabiele hoofdklasser te willen zijn, spelend voof 'n plek 4 t/m 7

  reageer
 • Urker

   

  Tjonge beginnen ze nu alweer? Ze zijn 1 keer per ongeluk in de topklasse gekomen en zeuren nu al jaren dat ze willen promoveren. Zucht!

  reageer
 • Geen Urker

   

  succes hoop dat het gaat lukken. En Urk ook. Wat voor doelstelling moet je dan hebben???

  reageer
 • dit is een herhaling

   

  je meent 't!! en dan straks halverwege weer tiende staan en beweren dat je dat nooit hebt gezegd...

  reageer
 • Jan

   

  Als dit de doelstelling is, dan is het de vraag of deze trainer na de winterstop nog voor de groep staat....

  reageer
 • voetbal

   

  o maak je maar klaar voor een teleurstellend seizoen van fb. als ze er maar niet uitvliegen. Ng niet eens begonnen en dan alweer over topklasse praten. we weten niet eens of die 5 nieuwelingen wel passen of versterkingen zijn. william is absoluut een versterking, maar dat is niet het type fboys.

  reageer
 • Tja

   

  Lol, nu niet halverwege het seizoen roepen dat dit geen doelstelling was! Deden ze vorig seizoen ook!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert