Gelijkspel Almere City FC tegen hoofdklasser SDO

ALMERE
Jupiler League club Almere City FC heeft dinsdagavond de vriendschappelijke wedstrijd tegen zondaghoofdklasser SDO niet weten te winnen. In Bussum hielden de amateurs de profs op een 1-1 gelijkspel.

Almere City FC trad niet aan in haar sterkste formatie tegen SDO. De thuisploeg kwam in de eerste helft op voorsprong na een misverstand in de Almeerse defensie. Pas in de slotfase kwam Almere City op gelijke hoogte nadat een SDO speler zijn eigen doelman passeerde.

Komende zaterdag speelt Almere City FC haar laatste wedstrijd van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Almeerders treffen dan in het eigen stadion hoofdklasser Flevo Boys uit Emmeloord.
reacties (5)

 • Roel

   

  1 groot drama, dat ALMERE city

  reageer
 • A.

   

  Het is wel degelijk relevant of het A, B, C of Z selectie was.. Uiteraard zou op naam altijd gewonnen moeten worden maar zo erg is dit niet. Almere City is idd al een tijdje aan het trainen en juist daarom hebben spelers niet zoveel zin meer in oefenwedstrijden maar willen ze juist weer voor het echie gaan spelen. SDO is dan ook niet echt een tegenstander waarbij je denkt van goh laat ik vandaag in de regen eens heel erg mijn best doen. 1-1 is niet goed te noemen, maar totaal geen drama. Als je komende zaterdag met je basiselftal zo'n wedstrijd speelt tegen Flevo Boys dan kan je je pas zorgen gaan maken

  reageer
 • Mac

   

  Ondanks dat Almere City niet met eerste elftal aantrad. Kun je alleen maar zeggen SDO goed werk. SDO speelde ook niet in sterkste bezetting omdat spelers nog op vakantie zijn. En SDO had pas 4 training afgewerkt. En Almere city is al een tijdje bezig. En ik heb toch wel een andere wedstrijd gezien regelmatig werd City met goed combinatie voetbal weg gespeeld. En of je nu met B of C elftal staat dat is dan niet relevant.

  reageer
 • harry

   

  Dat maakt niet uit. Je hoort dan gewoon te winnen tegen amateurs. Ook al is het niet de sterkste selectie die je opstelt.

  reageer
 • omni

   

  Was b / c elftal dus was eigenlijk geen eerste elftal

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert