City FC ruim langs Flevo Boys

ALMERE
Almere City FC heeft zaterdag de laatste oefenwedstrijd in de aanloop naar het nieuwe seizoen gewonnen. Op eigen veld was de ploeg van Maarten Stekelenburg met 5-0 te sterk voor hoofdklasser Flevo Boys uit Emmeloord.

In de eerste helft was Almere City FC veel sterker en kwam het via twee goals van Sven Braken en Pablo Rosario op een 3-0 voorsprong.

In de tweede helft bouwde Almere City de score verder uit naar 5-0 door Kaj Ramsteijn en wederom Sven Braken. Volgende week beginnen de Almeerders het nieuwe seizoen met een thuiswedstrijd tegen VVV Venlo.

reacties (14)

 • routenier

   

  Tegen berkum reageerde koos34 met de woorden berkum was een week eerder in training..ahum de hele hoofdklasse c is een week eerder in training gegaan dan fb ons. Ook spakenburg dus koos34..berkum was een week eerder in training maar speelde met junioren/debutanten omdat de selectie grotendeels nog op vakantie was

  reageer
 • kees

   

  Hahwaha. maar afijn zag er leuk van Almere, stand had rond de 12-0 moeten wezen. Flevoboys kwam tot 3 voorzetten,en spelen ook vreemd een 1-9-1 systeem. Ook tegen bergummm de eerste klasse had Flevoboys het zeer moeilijk,maar dit hoort vast bij de tactiek..straks gaan ze vast uit de startblokken...en hop naar de jupilairleage

  reageer
 • Kokkie

   

  eindelijk een voetbal kenner

  reageer
 • Sjaak

   

  Ik heb gisteren een Almere City gezien die door deze overwinning naar mijn mening gelijk kandidaat nummer 1 is voor het kampioenschap min de Jupiler Leaque, wat een geweldige selectie zeg daar in Almere. Ik ga er vanuit dat elke tegenstander die deze wedstrijd gezien heeft nu met knikkende knieën naar Almere gaat komen en de meeste met een grote nederlaag naar huis gestuurd worden en dan heb ik het nog niet eens over het thuis publiek wat in grote getale gaat komen straks,deze mensen gaan echt angst aanjagen bij elke tegenstander en ook het uit publiek. Wat een hondstrouwe achterban heeft deze club toch, hier zal elke clb jaloers op zijn hoor, niet te zelf kritisch en luid juichen bij elke goed genomen inworp, HULDE HULDE meer kan ik niet zeggen.

  reageer
 • Ron

   

  Wie was die scheids? Floot echt goed.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Jopie

   

  Weer niks in te brengen? Periodekampioen en een gestolen ronde in de nacompetitie? Jij bent een voetbalkenner zeg.

  reageer
 • Gerco ter Wijlen

   

  En aankomend seizoen heeft Almere City weer niks in te brengen. Met dit niveau kom je er niet.

  reageer
 • neutraal

   

  Ik vond het van beide kanten niet tegenvallen. Een club net een week in voorbereiding tegen een club 2 klasses hoger en al paar weken aan de gang. Is dit een logisch gevolg wat mij betreft.

  reageer
 • Henk

   

  Koos draagt een roze bril daar waar het FB betreft. Met een roze bril moet je naar de Gaypride Koos. FB wordt dit seizoen ook weer drama. Arrogante koopclub, zonder jeugd op niveau !

  reageer
 • Aloha

   

  Flevo Boys is nog nooit kampioen geweest in de hoofdklasse.

  reageer
 • Tja

   

  Aspirant topklasser LOL. Ze leren het nooit he in emmeloord, elke keer die grootspraak, presteer eerst eens een keer! Alle laatste promoties van flevoboys zijn door extra promoties in die seizoenen, ze zijn al jaren geen kampioen meer geworden, en maar roepen en blaten. Koopclub.

  reageer
 • A.

   

  Nou Koos, Flevo Boys bood heeel weinig tegenstand hoor. Kwam er een paar keer aardig uit in de counter maar verder stonden ze met een verdedigingslinie van 8 man. Almere speelde in de eerste helft lang niet slecht, leuk tempo en leuke combinaties. 2 helft was een stuk minder en vooral aan het einde zag je dat ze het zat waren. Maar denk dat het een geslaagde Open Dag was voor Almere City

  reageer
 • Koos34

   

  leuke wedstrijd waarbij flevo boys goed tegenstand bood. De 5-0 is lang niet slecht voor een aspirant topklasser. Ik heb genoten en zie City bij de eerste 6 eindigen dit jaar

  reageer
 • waar ben je nu FB ????

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert