Flevo Boys verliest oefenduel van Spakenburg

EMMELOORD • Za 8 augustus 2015 | 17:04 • Zaterdag 8 augustus 2015 | 17:04
De voetballers van Flevo Boys verloren zaterdagmiddag de oefenwedstrijd tegen topklasser Spakenburg. In Spakenburg werd met 3-2 verloren.

Flevo Boys begon wat onzeker aan de wedstrijd wat al snel resulteerde in een 2-0 achterstand. In het laatste kwartier van de eerste helft kwam de ploeg van trainer Wiljan Mossink Holsteyn knap terug tot 2-2 door doelpunten van Wesley de Klein en Aran Nijboer. In een hele matige 2e helft scoorde Spakenburg nog eenmaal waardoor de eindstand 3-2 werd voor de thuisploeg.

Komende week speelt Flevo Boys nog twee oefenwedstrijden. Dan zijn ASVD en Be Quick 1887 de tegenstanders.