Flevo Boys verliest oefenduel van Spakenburg

EMMELOORD
De voetballers van Flevo Boys verloren zaterdagmiddag de oefenwedstrijd tegen topklasser Spakenburg. In Spakenburg werd met 3-2 verloren.

Flevo Boys begon wat onzeker aan de wedstrijd wat al snel resulteerde in een 2-0 achterstand. In het laatste kwartier van de eerste helft kwam de ploeg van trainer Wiljan Mossink Holsteyn knap terug tot 2-2 door doelpunten van Wesley de Klein en Aran Nijboer. In een hele matige 2e helft scoorde Spakenburg nog eenmaal waardoor de eindstand 3-2 werd voor de thuisploeg.

Komende week speelt Flevo Boys nog twee oefenwedstrijden. Dan zijn ASVD en Be Quick 1887 de tegenstanders.

reacties (6)

 • koos realiteit

   

  Nou zal je vertellen de spelers schamen zich rot dat de trainer dat gezegd heeft. Elk jaar hetzelfde liedje.Dan maar bescheiden en gaan voor handhaving en hoger dan de 10 plek is mooi meegenomen

  reageer
 • Arnold

   

  Nou ik zou jou vertellen de spelers schamen zich hier helemaal niet voor. Is gewoon een gezonde doelstelling die haalbaar ''kan'' zijn. Echter zijn hier behoorlijk wat factoren voor nodig. Denk hierbij aan een beetje geluk maar ook de vraag of het een echt team gaat worden die voor elkaar door het vuur wil gaan.

 • Marcel

   

  Ja koos ze zijn goed bezig,rood wit zal het kleuren aan het eind van het seizoen. Zal wel spannend worden,denk dat het tussen flevoboys en acv in de top gaat afspelen. De rest van de hoofdklasse c heeft er niet veel bijzonders bijgekocht, op urk na dan die krijgen er weer een Top talent bij weer een snoek,niet bij te houden. Toen had je de 3 wakkers,nu heb je de 3 snoeken,houd mn hart vast bij de confrontatie

  reageer
 • John

   

  Asvd forever !

  reageer
 • Koos34

   

  goede wedstrijd van flevo boys gezien. Spakenburg is kampioenskandidaat topklasse. Prima prestatie dus van flevo boys. Wel viel op toen de Urkers de Boer en Hakvoort in het veld kwamen het onrustig in de ploeg werd. Hopelijk gaan we verder met het team uit de 1e helft. Dan zie ik promotie naar de topklasse met vertrouwen tegemoet!

  reageer
 • Tja

   

  Flevoboys topklasse, laat me niet lachen, ze zijn destijds gepromoveerd ivm de start van die klasse en direct weer gedegradeerd. Vertel me wanneer is flevoboys ooit kampioen in de hoofdklasse geweest?

 • kon ook niet anders .koop club.???

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Dom

   

  hoofdklasser ASVD? Het is 1e klasser ASV DRONTEN

  reageer
 • tja

   

  Waar staat dat ASVD hoofdklasser is? Ik kan het nergens terug lezen....

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert