SV Urk tweede tijdens toernooi in IJmuiden

URK
De voetballers van SV Urk hebben zaterdag de eerste oefenwedstrijden van de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Hoofdklasse C afgewerkt. De ploeg van trainer Rolf de Boer werd tweede tijdens het Zilveren Trawlertoernooi in IJmuiden.

SV Urk won met 1-0 van tweedeklasser Stormvogels dankzij een goal van Riekelt Jan Brands. Later in de middag was Topklasser Katwijk met 1-0 te sterk voor de Urkers.

Bij SV Urk ontbrak Hessel Snoek, omdat hij nog op vakantie is. De formatie van Rolf de Boer wil zich komend seizoen rechtstreeks handhaven in de Hoofdklasse C
reacties (4)

 • urk

   

  Urk topklasse in ipv flevo money. Nee handhaving dan zijn we tevreden en boven fb eindigen zijn we dik tevreden. William heeft nu al spijt. Moet het seizoen nog beginnen

  reageer
 • Frenky

   

  Koekenbakkers zijn het.

  reageer
 • keeze

   

  Ook knap dat het hele team van Rolfie 185 kg is afgevallen gezamenlijk. De kaat zn gat was weg,l.nagel zn baard was eraf net als rolf zn pony,cees had weer een sixpack,en William was niets van over, afijn de keep zag er goed uit. Tegen tweede klasse maar 1 goaltje,maar gaat om de punten,en ik meen dat het in 2014 5-1 voor Katwijk was met een goal van lindestronk.Katwijk heb voor vermogens ingekocht dus geen schande. Op naar woensdag en weer een mooi seizoen met rolf. Tegen Katwijk pakte het nieuwe systeem goed uitzoeken doorgaan dus.

  reageer
 • Joop

   

  Geen schande zo,met 1-0 verliezen van een topklasser na een dikke week trainen

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert