SV Lelystad wint Flevocup

LELYSTAD
De voetballers van SV Lelystad hebben zaterdagmiddag op eigen terrein de derde editie van de Flevocup gewonnen. In de finale versloegen zij FC Almere. Het was de tweede keer dat de selectie van trainer Remko Ahrens deze prijs won.

In de eerste helft was de ploeg uit Almere de betere en kwam vlak voor rust terecht op 1-0 voorsprong door een doelpunt van Nick Stots. Na rust zag het publiek een beter SV Lelystad wat al snel resulteerde in een doelpunt van nieuwkomer Roberto Doufikar. Na 90 minuten was de stand 1-1, waardoor strafschoppen de beslissing moesten brengen. Daarin stopte SV Lelystad-doelman Jeroen Terstal de beslissende strafschop van Ramon Kool.

De strijd om de derde en vierde plaats werd gewonnen door KHC. Het team uit Kampen verving ASV Dronten, die de voorkeur gaf aan een trainingskamp. KHC won met 2-0 van Unicum.

 

reacties (9)

 • Elroy

   

  Toernooi ooit eens mooi opgezet, echter als je teams als Kampen en ALMERE gaat uitnodigen, kun je als SVL beter een leuke oefenwedstrijd inplannen, zeker als je als SVL in de finale de beste spelers eruit laat, of in de tweede helft pas laat spelen. FC ALMERE heeft helemaal niets te zoeken op zo'n toernooi. Laat staan Kampen, daar wint zelfs Bartlehiem 8 nog van.

  reageer
 • lelystad

   

  Even 2 dingen. De grensrechter gisteren was geen 17 jaar maar ouder. Op het kunstgras stond een bekerwedstrijd en die gaan voor op een vriendschappelijk gebeuren, deze wedstrijd is later op vrld 6 gespeeld omdat de scheidsrechter het had afgekeurd ivm kapot doel. Als je commentaar levert zorg dan wel dat je goed ingelicht bent!!

  reageer
 • Flevocup?

   

  Een aantal dingen die mij op zij gevallen na twee dagen aanwezig te zijn geweest op het park van Lelystad. Waarom Flevocup als er een team uit kampen mee doet, er zijn meerdere teams uit Flevoland die mee zouden willen doen. Waarom nu ineens 'in goed overleg' wel gelijk strafschoppen? Hadden de trainers van Unicum dan toch gelijk vorig jaar, verlengen in de voorbereiding is belachelijk. Waarom zulke jonge scheids en grens rechters? Je ziet gewoon veel teveel fouten bij die gasten van 17-18 jaar.. Als je serieus wil overkomen moet je neutrale, ervaren gasten hebben.. En tot slot waarom wordt er op gras gespeeld als je zo'n mooi kunstgras veld heb?

  reageer
 • lelystad

   

  Die waren er niet eens bij! Hebben het af laten weten, zogenaamd op trainingskamp!

  reageer
 • Dat heet nu van te voren duidelijkheid wat te doen na gelijke stand, na de ervaring van vorig jaar

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • John van de w

   

  Asvd is de beste !

  reageer
 • Bas

   

  Er is nooit gezegt dat een verlenging hoort... Stond in het reglement en had vorig jaar zelfs voor de finale na overleg gewijzigd kunnen worden, maar niet na afloop van de wedstrijd. Dit jaar is er na overleg met trainers besloten een evt verlenging eruit te halen. Niets mis mee lijkt me.

  reageer
 • @opletter

   

  Verlengen ze hem is het niet goed, halen ze de verleninging eruit is het ook niet goed.

  reageer
 • Opletter

   

  geen verlenging? Typisch... Vorig jaar was het toch zo dat ze bij SVL zeiden dat een verlenging nou een maal hoort?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert