Gemeente keurt grasvelden Buitenboys af

ALMERE
De natuurgrasvelden van voetbalvereniging Buitenboys zijn door de gemeente Almere afgekeurd. Door de langdurige regenval in de afgelopen dagen is het gras te kwetsbaar geworden, daarom mag er voorlopig niet op worden gespeeld.

Volgens voorzitter Rob Mueller van SC Buitenboys veroorzaakt deze maatregel geen onoverkomelijke problemen. Voorlopig kan er voor de trainingen worden uitgeweken naar de drie kunstgrasvelden die de club rijk is.

Er wordt vanaf donderdag beter weer verwacht dus Mueller denkt dat er komend weekend gewoon weer kan worden gevoetbald op het natuurgras. Buitenboys treft zaterdag in het districtsbekertoernooi Sporting Martinus uit Amstelveen.

reacties (3)

 • ADJ

   

  Nou nou, breaking news zeg, is Buitenboys bang geen publiciteit te krijgen? Alle natuurvelden waren afgekeurd, dus ook bij Sporting Almere, Waterwijk, Fc Almere, Forza Almere, en AS'80. Als je nieuws brengt, doe dat dan wel integer en noem niet één bepaalde club, waardoor die nu zielig lijken

  reageer
 • Harry2

   

  Dit is wel wereldnieuws :-) Alle grasvelden door heel almere waren afgelast...niet geheel onlogisch na de vele regen. Waarom dhr mueller weer met dit nutteloze nieuws op O.F. staat kunnen we zelf wel invullen denk ik, die doet alles om de naam van zijn club en voetbalschool in de media te krijgen :-) :-)

  reageer
 • Harry

   

  Ook raar,Waarom vermelden jullie alleen deze club.enn niet andere almeerse clubs. Wat is het verschil voor jullie

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert