Flevo Boys begint districtsbeker met gelijkspel

EMMELOORD
De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdagmiddag de eerste wedstrijd in de districtsbeker gelijk gespeeld. De Emmeloorders kwamen in Friesland tegen eersteklasser Balk niet verder dan 1-1.

De thuisploeg kwam in de 13e minuut op voorsprong door een kopbal van Johannes Altena, de spits die in het verleden ook voor Flevo Boys uitkwam. Frank Post tekende in de 53e minuut voor de gelijkmaker.

Flevo Boys speelt dinsdag de tweede wedstrijd in de districtsbeker. Dan treft de hoofdklasser op eigen veld eersteklasser Go Ahead Kampen.

reacties (5)

 • frenky

   

  Flevoboys was heer en meester en balk had de zon en de wind mee. De volgende wedstrijd komen ze allemaal uit de kast. Halen ze alles uit de broek,uhh uit de kast

  reageer
 • John

   

  Ik mis nog: "We moeten niet vergeten dat Balk een week eerder met de voorbereiding is begonnen"

  reageer
 • marcel

   

  Nou hebben ze meer geld uitgegeven als cambuur om spelers te halen. En dan speel je nog gelijk tegen een tweedeklasser,werden gewoon weggespeeld.

  reageer
 • grandioos

   

  U bent hopelijk cynisch in dezen

  reageer
 • Koos34

   

  knappe prestatie van Flevo Boys. Ondanks de vele blessures en het ontbrekende wedstrijdritme kon Balk toch op een gelijkspel worden gehouden. Mooie combinaties gezien, alleen ontbrak het wat in de afwerking.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert