Maduro mondeling akkoord met FC Groningen

ALMERE • Di 25 augustus 2015 | 9:27 • Dinsdag 25 augustus 2015 | 9:27
Voetballer Hedwiges Maduro uit Almere en FC Groningen hebben een mondeling akkoord bereikt over een twee-jarig contract. De verbintenis wordt getekend zodra de 18-voudig international en zijn huidige club PAOK Saloniki zijn huidige contract in Griekenland hebben ontbonden. Dit meldt de Telegraaf.

De huidige Russische eigenaar van PAOK Ivan Savvidis zou van Maduro af willen en FC Groningen zou de middenvelder transfervrij over kunnen nemen. Maduro moet bij de eredivisieclub de vertrokken Maikel Kieftenbeld opvolgen.

De contractontbinding bij PAOK is volgens Voetbal International dinsdagmiddag geregeld. Maduro vliegt mogelijk dinsdagavond naar Nederland om medisch gekeurd te worden en het 2-jarig contract te ondertekenen.

In het verleden speelde Maduro ook voor Ajax en de Spaanse clubs Valencia en Sevilla. In zijn jeugd speelde hij voor de Almeerse amateurclubs Waterwijk en FC Omniworld.



WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel