Maduro mondeling akkoord met FC Groningen

ALMERE
Voetballer Hedwiges Maduro uit Almere en FC Groningen hebben een mondeling akkoord bereikt over een twee-jarig contract. De verbintenis wordt getekend zodra de 18-voudig international en zijn huidige club PAOK Saloniki zijn huidige contract in Griekenland hebben ontbonden. Dit meldt de Telegraaf.

De huidige Russische eigenaar van PAOK Ivan Savvidis zou van Maduro af willen en FC Groningen zou de middenvelder transfervrij over kunnen nemen. Maduro moet bij de eredivisieclub de vertrokken Maikel Kieftenbeld opvolgen.

De contractontbinding bij PAOK is volgens Voetbal International dinsdagmiddag geregeld. Maduro vliegt mogelijk dinsdagavond naar Nederland om medisch gekeurd te worden en het 2-jarig contract te ondertekenen.

In het verleden speelde Maduro ook voor Ajax en de Spaanse clubs Valencia en Sevilla. In zijn jeugd speelde hij voor de Almeerse amateurclubs Waterwijk en FC Omniworld.reacties (5)

 • Jan

   

  Die heeft al jaren lang alleen de bank warm gehouden....

  reageer
 • ron

   

  waarom trok almere city de knip niet open

  reageer
 • Almeerder

   

  Groningen ???? Dan had hij ook wel naar Almere City kunnen gaan, dat is hetzelfde niveau

  reageer
 • cirefrin

   

  Jammer dat zo'n jongen terug valt na bij zulke grote clubs gevoetbald te hebben nu bij Groningen te eindigen. Zonde!

  reageer
 • Gert

   

  he cirefrin FC Groningen cuphouder! OLEHEHEHEHE

 • jo jo

   

  Beter voor Maduro. Laat 'm eerst maar weer in NL in de spotlights voetballen. Groningen is een prima opstap. Denk niet dat hij daar verkeerd aan doet.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert