Flevo Boys gemakkelijk langs Go Ahead Kampen

EMMELOORD
De voetballers van Flevo Boys hebben dinsdagavond het districtsbekerduel tegen Go Ahead Kampen gewonnen. In Emmeloord werd het 5-1 voor de hoofdklasser.

De thuisploeg kende een droomstart. Binnen een halve minuut opende Frank Post de score voor de Emmeloorders. Vier minuten later was hij opnieuw trefzeker. Daarna kwam Go Ahead Kampen beter in de wedstrijd. In de 26e minuut scoorde Madih Doufikar uit een strafschop de aansluitingstreffer. Flevo Boys kreeg in de eerste helft legio kansen maar verzuimde om deze te verzilveren.

Ook in de tweede helft kregen de Emmeloorders de beste kansen. Dankzij nog een treffer van Frank Post, één van Arjen Spaan en één van Wesley de Klein werd de eindstand bepaald op 5-1. De wedstrijd heeft in de tweede helft enige tijd stil gelegen vanwege een ernstige blessure van de doelman van Go Ahead. Hij had vermoedelijk een schouder uit de kom.

Flevo Boys speelt zaterdag op eigen veld de laatste poulewedstrijd van de districtsbeker Noord. Tegenstander is dan SC Joure.

In de districtsbekerpoule Noord eindigde het duel in Kampen tussen KHC en SV Urk in een 3-1 overwinning voor de Urkers.
ASV Dronten kwam in de districtsbekerpoule Oost thuis uit tegen WHC. De ploeg uit Wezep won in Dronten met 1-3.

Overige bekeruitslagen t/m 2e klasse:
BAS Biddinghuizen - VV Unicum 2-1
SV Lelystad'67 - IJVV 2-0
Zeewolde - VVOG (zondag) 6-0

reacties (2)

 • Emmeloorder

   

  4 lucky goals ? Het waren allemaal lucky's. GAK had de meeste en de beste kansen, het had ook zo maar andersom kunnen zijn en GAK speelde met 12 potentiële wisselspelers, dus eigenlijk is de hele overwinning totaal onverdiend. Ik ben het helemaal met je eens hoor Krenky.

  reageer
 • frenky

   

  Slechts 5-1 tegen een team dat met 7 debutanten speelde. Zaten wel 4 Lucky goals bij.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert