Batavia'90 wint met 16-1 van Muiden

LELYSTAD
Zaterdagteam 1 van S.V. Batavia '90 heeft dinsdagavond een opvallende zege behaald. Het elftal won met 16-1 van SC Muiden in een bekertoernooi.

Volgens trainer André Kemper was het krachtverschil tussen beide teams enorm. Topscorer was Remy Santana met vijf doelpunten.

Aanstaande zaterdag speelt het elftal de derde poulewedstrijd tegen UCS EDO uit Utrecht. Kemper verwacht een sterkere tegenstander in de Utrechtse voetballers. Zij wonnen in een eerdere wedstrijd ook fors van Muiden.
Volgende week zaterdag speelt het team zijn eerste competitiewedstrijd tegen V.V. Wijthmen.

reacties (5)

 • een bataaf

   

  niet zo moeilijk unicum speelt ook tegen teams die 1 of 2 klasse lager speelt maar verliest wel twee keer kansloos in de beker. zijn die een ronde verder ?

  reageer
 • lelystad

   

  Niet zo moeilijk om deze wedstrijd te winnen. Ze spelen VIJFDE klasse!

  reageer
 • Batavia

   

  Jaloezie en afgunst. Zou me niks verbazen als jij in deze persoon bij het groepje "de neus" hoort. Klaag vooral verder, we weten allemaal diep in het hartje dat iedereen de klub vreest dat vooral unicumbang is , blijf vooral op de schouw actief en volg de standen in de Comp komend jaar. Volgend jaar dezelfde klase en dan heten we iedereen van de schouw een warm welkom. Tot dan en succes de 1e pot. Lolzzzzz

  reageer
 • Trainer

   

  Dramaclub met totaal geen gevoel voor realiteit. Zit geen ziel in de club. Groepje gefrustreerde zestigers die zich afzetten tegen Lelystad en Unicum. Zielig!

  reageer
 • Batavia

   

  Prima uitslag. Door in de beker en ze draaien lekker goed team en al goed op elkaar ingespeeld en goede staf Laten we hopen dat alles op zijn plek valt en batavia kan concurreren met de andere Lelystadse clubs de voorbereiding mag er zijn

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert