City FC hekkensluiter na nederlaag tegen Fortuna Sittard

ALMERE
De voetballers van Almere City FC zijn vrijdagavond op eigen veld keihard onderuit gegaan. De ploeg van trainer Maarten Stekelenburg verloor in het Yanmar stadion met 0-3 van Fortuna Sittard. Door de nederlaag is Almere City FC nu de hekkensluiter van de Jupiler League.

Bij rust leidde Fortuna Sittard al met 0-1. Joeri Schroijen,Muhammed Mert en Lars Hutten tekenden voor de Limburgse treffers.   

De Almeerders hebben na vrijdagavond slechts twee punten uit vier gespeelde wedstrijden. De volgende wedstrijd is op 11 september: dan gaan de Almeerders op visite bij FC Eindhoven.  

Opstelling Almere City FC: Etemadi, Burgzorg, Ramsteijn, Vet, Quasten, Rosario (Van Amersfoort), Kip, Oost, Waalkens, Braken en Waalkens (Boldewijn). 

Geel: Kip, Waalkens
 

reacties (11)

 • supporter

   

  Hoe ben jij er zo zeker van dat er geen transfersom is betaald voor Grim?

  reageer
 • David

   

  Bevolkingsgeld? Volgens mij stopt de gemeente geen ene cent in de club. En ze huren het grond van de gemeente dus de club betaald de gemeente ;). Kom met feiten als je wilt zeiken!!

  reageer
 • tja

   

  Waarom wordt deze club koste wat kost behouden door gemeenschapsgeld? Sommige amateurclubs trekken soms nog meer bezoekers.

  reageer
 • DiBo1960

   

  De spelersgroep verschilt in kwaliteit niet veel met die van afgelopen seizoen . Alleen de aanstelling van deze trainer is toch wel wat vreemd. Heeft geen ervaring terwijl dit bij een club als City toch wel wenselijk is. Het is Grim natuurlijk van harte gegund om coach van jong oranje te worden. Maar had minstens een afkoop som bedongen waar een geroutineerde ( Gall/ de Koning) trainer van kon worden aangetrokken. Maar nee onze Arie moest weer popie Jopie spelen en Grim gratis weg doen en de KNVB van een probleem(Maarten) af helpen. Hoog tijd voor een ervaren persoon in de dagelijkse leiding met een voetbaltechnische achtergrond en A van E lekker van z'n pensioen laten genieten. En net als vorig seizoen vanaf periode 2 weer lekker punten pakken.

  reageer
 • Peter

   

  Ze kunnen beter stoppen met dit clubje was niks, is niks en zal ook nooit wat worden. Kost alleen geld van de bevolking van Almere.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Geert

   

  Als je de kansen mist hoe kan het voorin dan snor zitten? Wat anders: Nog geen 1000 bezoekers bij deze wedstrijd, betaald voetbal heeft dus geen bestaansrecht in Almere.

  reageer
 • roel

   

  2 a 3 doelpunten per wedstrijd tegen krijgen is niet mis. mag wel wat aan gedaan worden. voorin zit het wel snor alleen de kansen nog afmaken.

  reageer
 • Te

   

  zonde om zo het de competitie te beginnen, mag toch hopen voor ze dat dit gaat veranderen.

  reageer
 • Kees

   

  En zo sta je precies op de plek waar je met dit beleid hoort Zowel staf als spelers missen niveau Het was al duidelijk na het oefen programma Amateurs waren meestal niet minder

  reageer
 • sandokan65

   

  Jammer, niet zo,n beste start voor Almere City

  reageer
 • beo

   

  Kansen zat...nog geen ingespeeld team. Maar de competitie is nog jong. Schouders er onder en door gaan !!!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert