Flevo Boys eenvoudig verder in districtsbeker

EMMELOORD • Za 29 augustus 2015 | 20:45 • Zaterdag 29 augustus 2015 | 20:45
De voetballers van Flevo Boys hebben zich zaterdagmiddag eenvoudig geplaatst voor de volgende ronde van de districtsbeker Noord. Op eigen veld werd met 6-0 gewonnen van zondag eersteklasser SC Joure.

De Emmeloorders kwamen in een slechte eerste helft na 27 minuten op voorsprong door een benutte strafschop van aanvoerder Arjen Postma. Aanvoerder Sjoerd Jellema die de penalty veroorzaakte moest met rood het veld verlaten waardoor de Friezen de wedstrijd met tien man moesten uitspelen. Timon Rorije verdubbelde vlak voor rust de voorsprong van Flevo Boys.

Kort na de pauze was Rorije opnieuw trefzeker. Arjen Spaan, Allan Bakker en Aran Nijboer namen de overige Emmeloordse treffers voor hun rekening.