Orie: ''Flevo Boys 4e, SV Urk krijgt het moeilijk''

FLEVOLAND
"'Flevo Boys kan bij de beste vier eindigen en SV Urk gaat een moeilijk seizoen tegemoet in de hoofdklasse C''. Dat zegt oud-trainer Adrie Orie uit Emmeloord over beide Flevolandse clubs die komend weekend beginnen aan een nieuw seizoen in de Hoofdklasse C.

De overgang van de geboren en getogen Urker William de Boer naar Flevo Boys heeft volgens Orie de Emmeloorders sterker gemaakt en de Urkers zwakker. Daarom gaat de ploeg van trainer Rolf de Boer een moeilijk seizoen tegemoet.

Flevo Boys begint zaterdag met een thuisduel tegen Excelsior'31 en de Urkers gaan in Friesland op bezoek bij Harkemase Boys. Orie verwacht dat beide clubs de competitie beginnen met een overwinning.

reacties (3)

 • andere urker

   

  Ja hoor mooi gesproken urreker,sluit me er volledig bij aan. Zijn de underdog maar urk kan zeer lastig zijn omdat ze af toe in het laatste kwartier nog een schepje erboven opdoen wat andere ploegen niet lukt,plus er zal met een nieuw systeem gevoetbald worden. Schat in steeds wisselende posities voorin wat in het begin het heel goed deed,en bij voorsprong het 4-4-2 systeem Heb ze de laatste maanden zeer nauwkeurig gevolgd en kan je vertellen dat ze conditioneel/technisch grote sprongen gemaakt hebben.Ook harkema gevolgd kampen nog met overgewicht daar,en daarom gaat het meeste over rechts daar. Schat in dat er 3 man op teun hakvoort staat en 2 op kramer de verrassingen van het seizioen.Bij harkema zul je als eerste moeten scoren dan laten ze steken vallen.Kom op jongens vanmiddag er bovenop knallen.Nog een trotse fan

  reageer
 • Urker

   

  Och!, we zien wel. Lukt het niet dan hebben we pech gehad, hopen natuurlijk op beter. Maar ja als je geen koopclub bent en ECHT Urk bent dan krijg je soms het deksel op de neus en daar moet je boven staan en weer hopen op een gouden glorie, en die komt er zeker!....Maar laat 1 ding duidelijk zijn ,een Urker doet er alles aan binnen die 90 min en daarna kunnen ze het loslaten als het tegen heeft gezeten. Mijn advies naar de spelers is: Speel niet gespannen maar ga lekker [ koppie erbij ] voetballen, wij moeten niks gewoon lekker brutaal zijn deze competitie. En Danny in de spits want die heeft zijn "zonde"beleden dus die gaat ervoor als ik het Urkerland moet geloven. Succes Urk!! we zien ut wel. We blijven trots.

  reageer
 • Realist

   

  Urk is inderdaad zwakker geworden door het vertrek van William, maar bij FB staat hij niet in de basis dus zijn ze er niet direct sterker op geworden. En ik hoop dat ik het mis heb maar Urk en FB gaan niet hun eerste wedstrijd winnen. Harkemase boys& Excelsior zijn simpelweg beter

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert