Flevo Boys begint met gelijkspel

EMMELOORD
De voetballers van Flevo Boys zijn het nieuwe seizoen in de Hoofdklasse C begonnen met een 2-2 gelijkspel tegen Excelsior'31 uit Rijssen.

Flevo Boys speelde een moeizame eerste helft en dwong geen kans af. Excelsior'31 was in het eerste bedrijf twee keer succesvol door doelpunten van Michel Gerritsen Mulkes en Hakim Ezafzafi.

Na rust verving de nieuwe aanvaller van Flevo Boys William de Boer de rechtsback van Flevo Boys Arnoud Post, waardoor Flevo Boys zeer aanvallend ging spelen. Dat pakte goed uit want de Emmeloorders wisten twee keer te scoren. Timon Rorije tekende voor de aansluitingstreffer en Aran Nijboer bepaalde uiteindelijk de eindstand op 2 -2.

reacties (16)

 • bart

   

  Die begrijpen er dus niet veel van. als je zelf had gekeken, liet Exelsior'31 ons voetballen. ze zakte in tot aan eigen helft. hierdoor ben je als flevo boys zijnde gewoon de bovenliggende partij. of je dan gevaarlijker bent enof mee kansen/doelpunten creëert/maakt is een tweede. Als je met rust 0-2 achter staat is een 2-2 eindstand al vaak een bonus punt.

  reageer
 • gjr

   

  Voetballend de bovenliggende partij? Bijna alle FB-mensen die ik gesproken heb vonden Excelsior'31 veel beter en waren blij met dit bonuspunt.

  reageer
 • dos37

   

  Heb de beelden gezien dat worden 6 punten voorons

  reageer
 • hr

   

  Oh ik dacht juist dat jullie routine hadden ingekocht ? Dat had je ook wel je eigen jeugd een kans kunnen geven ? Toch wel een koopclub!? En Excelsior gelukkiger ? Of beter! In afmaken

  reageer
 • Koos34

   

  wat wil je dan? 1 op 1 spelen met een libero erachter? Ecxelsior heeft een zeer beweeglijk middenveld en met jouw visie wandelen ze zo over ons heen. Wiljan heeft de juiste tactiek laten spelen. We zijn ongelukkig achter komen te staan en moeten nog routine opdoen. Over de gehele wedstrijd bekeken waren de boys gewoon voetballend de bovenliggende ploeg. Maar niet altijd de beter voetballende ploeg wint. Het gaat erom dat je de kansen afmaakt en daarin was Excelsior gelukkiger

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Punten pakken

   

  Als deze keepers het niveau van de hoofdklasse is kan ik mijn handschoenen ook wel aan doen.

  reageer
 • m.s

   

  Van dronten misschien .

  reageer
 • Aloha

   

  Tactisch geblunder van de trainer. Hele voorbereiding 1-4-3-3. Nu kiezen voor twee spitsen. Na rust gaat hij 2-4-4 spelen geeft hij aan op Flevoland, wat een bullshit. William de Boer is een linksbuiten net als Spaan en dan ga je zonder linksbuiten beginnen.

  reageer
 • Piet

   

  Knap van de trainer hoor. In de eerste helft met de twee zwervende spitsen van Excelsior met vier man op rij achter spelen en dan pas bij 0-2 achter na de rust voor drie achter kiezen.

  reageer
 • kees

   

  Leuk al die svu jasjes langs de zijlijn. Maar afijn verdediging gatenkaas,man gewoon helemaal vrij op lijn van de 16,en tweede goal rent die gozer vanaf zowat van eigen 16 naar het doel van flevoboys met de bal aan zn been,en er rent twee man naast hem die inhouden en niet alles geven en de andere 3 doen ook niets. Conditie is zorgwekkend te noemen,dit word een blamage. Helemaal nu william geblesseerd is in zn eerste wedstrijd. Toch met geluk een puntje ,goed gedaan

  reageer
 • hj

   

  Dit is geen achterhoede voor hoofdklasse! Keeper te klein en gewoon niet goed genoeg En van der Wal is geen (centrale ) verdediger. Zie eerste tegen doelpunt> die moet die gewoon weg roeien. Verder zie je hem in de samenvating maar een beetje lopen > stuurt niet aan en loopt verdegigend maar wat rond. Zet hem rechts half of wissel!!! Trainer lult maar wat. dit wordt weer eenmoeilijk jaar

  reageer
 • John

   

  Drama. Eén volledig zelfopgeleide speler in de basis. Triest..

  reageer
 • John van de w

   

  Asvd is de beste !

  reageer
 • Emmeloorder

   

  Wat was FB slecht zeg!! Falen van Excelsior en geluk van FB dat het een gelijkspel werd. 0-4 was een meer logische verdeling van de 4 doelpunten. Excelsior verliest 2 punten en FB krijgt een punt in de schoot geworpen. Ik kan alleen hopen dat het vanaf nu beter wordt.

  reageer
 • Koos34

   

  het ontbrak ons aan geluk in de eerste helft om de kansen af te ronden. 2e helft orde op zaken gesteld. Als we de lijn uit de 2e helft doortrekken volgende week, gaan we een mooi seizoen tegemoet! Ik ben niet ontevreden.

  reageer
 • Toeschouwer.

   

  FB had het geluk dat het gemakzucht de overhand nam bij de tegenstander, en dan ook nog zo,n zwakke keeper. Ze mogen de handen stijf dichtknijpen want daarna ging Excelsior weer voetballen en waren weer de betere partij, maar goed terugkomen van een 0-2 is wel positief.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert