Flevo Boys begint met gelijkspel

EMMELOORD • Za 5 september 2015 | 16:44 • Zaterdag 5 september 2015 | 16:44
De voetballers van Flevo Boys zijn het nieuwe seizoen in de Hoofdklasse C begonnen met een 2-2 gelijkspel tegen Excelsior'31 uit Rijssen.

Flevo Boys speelde een moeizame eerste helft en dwong geen kans af. Excelsior'31 was in het eerste bedrijf twee keer succesvol door doelpunten van Michel Gerritsen Mulkes en Hakim Ezafzafi.

Na rust verving de nieuwe aanvaller van Flevo Boys William de Boer de rechtsback van Flevo Boys Arnoud Post, waardoor Flevo Boys zeer aanvallend ging spelen. Dat pakte goed uit want de Emmeloorders wisten twee keer te scoren. Timon Rorije tekende voor de aansluitingstreffer en Aran Nijboer bepaalde uiteindelijk de eindstand op 2 -2.