Flevo Boys gelijk tegen HZVV

EMMELOORD
Hoofdklasser Flevo Boys heeft het thuisduel tegen HZVV gelijk gespeeld. Op sportpark Ervenbos werd er niet gescoord.

Beide ploegen kregen kansen maar waren in de afronding niet scherp genoeg.

De Emmeloorders hebben nu drie duels gespeeld en pakten tot nu toe 2 punten.

reacties (17)

 • swiebertje

   

  Dat laatste hoop ik met jou. Maar ik vind Wesley niet zo slecht als iedereen hier roept. Hij doet niet onder voor de andere middenvelders. Na zijn terugkeer heeft Postma helaas nooit meer zijn niveau van voor het vertrek naar Harkema bereikt en ook Aron Nijboer is vaak onzichtbaar(maar kan wel uit het niets ineens scoren of een prachtpass geven). Wesley de Klein is een beetje de Lex Immers van Flevo Boys wat mij betreft(zal hij als Ajax fan vast leuk vinden om te horen...). Hij maakt veel meters, probeert altijd de bal te ver/heroveren en denkt het meest vooruit. Tikkie terug kunnen we allemaal en dat is voor je pass statistieken misschien beter maar je moet scoren aan de andere kant!!

  reageer
 • volger

   

  klopt inderdaad wat je zegt Swiebertje. Alleen de keeper haalde een voldoende. Rest was matig tot slecht. En er waren ook spelers die helemaal niet thuis gaven. Vindt Wesley de Klein zwaar over gewaardeerd bij de club. En merk nu gelukkig dat ik niet de enige ben. Hoop de Dick snel weer terug is !

  reageer
 • Swiebertje

   

  Hebben we een andere wedstrijd gezien zeker. Alleen rodney rosink had recht op de titel man van de wedstrijd. De rest was magertjes, zeer magertjes. Possie speelde enkel en alleen terug. Wesley De kleine verloor de bal een aantal keer omdat hij vooruit dacht en dan aan de wandel ging. Voorin missen ze een aanspeelpunt die je de bal even aan kan geven vanuit de lucht als je tegen een.stugge fanatieke ploeg speelt die veel druk zet zoals gisteren.

  reageer
 • kees

   

  Maar je moet ook onder ogen zien dat als fb eenmaal niet of slechts 1 goal maakt per wedstrijd dat het dezelfde kant opgaat als vorig jaar... Het is nu nog dramatischer dan de start vorig jaar..toen werd in het begin wel gewonnen van de promovendus,zoals whc en wvf.Als dit thuis al niet lukt kun je het shaken in de hoofdklasse c

  reageer
 • Sjaak

   

  "Possie" was naar mijn mening de man van de wedstrijd, is verreweg de bestempelen bij Flevoboys, altijd strijd en verliest bijna geen duel op het middenveld, legt de meeste meters af van alle spelers en is een voorbeeld als het om strijd en passie gaat.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Swiebertje

   

  Slaat nergens op. Wesley steekt er nog steeds met kop en schouders bovenuit op het middenveld nu dick hakvoort er niet is. Possie speelt de bal vrijwel alleen maar terug.

  reageer
 • Sjaak

   

  Kijk met jou kan ik praten Henkie, maar ik denk dat ASVDronten te hoog gegrepen is voor wesley de klein, misschien zou hij beter passen bij Unicum, ik ga er vanuit dat die degraderen naar de 3e klasse dit jaar en dan zit hij op zijn niveau.

  reageer
 • Henkie

   

  wesley de klein..... Gewoon bagger!! Lekker terug naar asvdronten... Bah bah

  reageer
 • Sjaak

   

  Jij hebt er verstand van "supporter" ik denk dat jou mening ook hard binnen gaat komen in Emmeloord en Wesley de Klein zijn laatste wedstrijd van dit seizoen heeft gespeeld. Er gaan nu grote veranderingen komen binnen de groep en ik denk dat ze jou als kenner gaan benaderen om de opstelling voor volgende week te maken.

  reageer
 • Urker

   

  Eerlijk is eerlijk, Urk en Flevoboys krijgen een moeilijk seizoen. Wil het woord topklasse niet meer horen, eerder handhaving.

  reageer
 • Swiebertje

   

  Wat een onzin die begrijpt tenminste nog dat je soms eens inzet moet tonen. De beste op het middenveld. Denkt tenminste vooruit.

  reageer
 • supporter

   

  Vraag me echt af waarom die wesley de klein er nog steeds in staat. Zo gaan we echt geen punten meer pakken met zo'n speler ! Wat een drama. Speelt momenteel puur als team opvulling

  reageer
 • Frenky

   

  Flevo Boys? Koekenbakkers en matige spelers zijn het.

  reageer
 • Swiebertje

   

  Ik zag niet de motivatie om voor de bovenste plekken mee te doen. Het is aan de keeper te danken dat Flevo Boys niet verloren heeft. De beste kansen waren voor HZVV.

  reageer
 • Tja

   

  Topklasse

  reageer
 • frenky

   

  Helemaal in lijn der verwachting,mooi op schema weer dikke punt erbij tegen een zeer goede ploeg!! Knap gespeeld en man van de wedstrijd van der wal met 6 assist en de keep die weer de nul hield

  reageer
 • John

   

  Kan deze trainer deze groep nog wel motiveren? Leek er vanmiddag niet op. Volgende week Drachten uit. Traditioneel geen punten.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert