LTVL wil groeien met nieuwe sport padel

LELYSTAD
Tennisvereniging LTVL uit Lelystad heeft twee nieuwe padelbanen geplaatst. De tennisvereniging hoopt met dit initiatief het ledenbestand een impuls te geven.

Padel is de samensmelting van drie sporten: beachball, tennis en squash. De wedstrijden worden altijd samen met een dubbelpartner gespeeld en de telling is exact hetzelfde als bij tennis.

Dirk Jan Jannink van LTVL hoopt dat Lelystad in de toekomst het padelcentrum van Nederland wordt. De sport is overgewaaid uit Spanje. Daar wordt de sport door vier miljoen mensen beoefend.

reacties (3)

 • Annette

   

  Er is altijd kritiek op dingen die mensen nog niet kennen. Dat is typisch Nederlands. Ik kan het iedereen aanraden, ik woon in Spanje en hier is het echt helemaal in. En niet allee voor twee jaartjes, want padel kwam zo'n 15 jaar geleden vanuit Argentinië al naar Spanje toe. Steeds meer mensen zijn het gaan ontdekken en het is echt een leuke sociale sport waarin je veel mensen leert kennen, en als de clubs een beetje hun best doen en leuke toernooitjes organiseren dan zullen de klanten blijven toestromen kan ik je vertellen. Dus LTVL doet er goed aan om iets nieuws aan zijn leden aan te bieden!!! Heel veel succes toegewenst en ik kom binnenkort een keer kijken!!!

  reageer
 • Markus

   

  Lekker negatief Rob, LTVL doet er alles aan om nieuwe leden te krijgen en is uniek in de omgeving met zoiets. Hartstikke leuke sport en zijn al zat mensen die Padel leuker vinden dan tennis.

  reageer
 • Rob

   

  Lekker hip voor de komende twee jaar. En dan gaan de hippe mensen weer wat anders hips doen...

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert