Almere City verder in toernooi KNVB-beker

ALMERE
Almere City FC is door naar de derde ronde in het toernooi om de KNVB-beker. De Almeerders wonnen dinsdagavond met 0-3 van topklasser EVV uit Echt.

Al in de derde minuut krijgt Almere City FC een grote kans; Paul Quasten raakt de lat. Hij speelt op de positie van Waalkens, die gepasseerd is en op de bank zit. In de 15de minuut lijkt EVV-spits Emil Miljkovic de 1-0 binnen te koppen na een vrije trap, maar Etemadi kan de bal met een katachtige reflex uit het doel houden.

Het eerste doelpunt valt in de 25ste minuut. Ricardo Kip benut een strafschop na een handsbal. Daarmee zoeken de twee ploegen de kleedkamers op.

In de tweede helft krijgt EVV een paar kansen. In de 50ste minuut schiet EVV-speler Meerburg een bal in de handschoenen van Etemadi. Vijf minuten later slaat Etemadi een makkelijke vangbal zomaar in de voeten van Michele Meerburg, die net naast schiet. 

Almere City herstelt zich in de 70ste minuut. Paul Quasten gaat de zestien meter in vanaf rechts, stuit op de keeper en Sven Braken mag de 0-2 binnentikken. De 0-3 valt in de 88ste minuut. Een vrije trap van invaller Mamedov kan door de keeper niet onder controle worden gebracht en Boldewijn kan van dichtbij de 0-3 binnentikken.

reacties (5)

 • tja

   

  Vind alleen nr 12 goed spelen voor de rest pfffff slecht overpasen balverlies zoveel lijkt echt amateur voetbal lage klasse

  reageer
 • ron

   

  hoop dat deze lyn wordt doorgezet city verdient beter

  reageer
 • Krek

   

  Almere staat gewoon weer helemaal onderaan het lijstje hoor. Ze zijn momenteel dus de allerslechtste club van de league. Raar bericht.

  reageer
 • Koos Almere

   

  De outsider heeft inderdaad gewonnen. Gefeliciteerd en nu doorgaan!!!

  reageer
 • Kokkie

   

  City kampioen!!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert