Vijfde nederlaag op rij voor Almere City FC

ALMERE • Vr 25 september 2015 | 16:45 • Vrijdag 25 september 2015 | 16:45
Almere City FC heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen FC Volendam verloren.  Aan de Dijk was de thuisploeg met 3-1 veel te sterk voor de Almeerders. Bij rust leidden de Noord Hollanders al met 3-0. Het was de vijfde nederlaag op rij voor de ploeg van coach Maarten Stekelenburg. FC Volendam wint door de ruime zege de eerste periodetitel in de Jupiler League.

FC Volendam was in de eerste helft vanaf de eerste minuut heer en meester in eigen huis. City speelde zeer slap en FC Volendam spits Bert Steltenpool mocht een loepzuivere hattrick aantekenen na drie keer zeer matig verdedigen aan Almeerse zijde.

In tweede helft gaf FC Volendam geen gas meer en kwam Almere City FC een kwartier voor tijd terug tot 3-1 via Enzio Boldewijn.  Almere blijft hekkensluiter.