FTC Marknesse tevreden met prestatie NCK ploegentijdrit

FLEVOLAND
De wielrenners van FTC Marknesse kijken met een zeer goed gevoel terug op het Nederlands Club Kampioenschap ploegentijdrit in Dronten.

De zeskoppige formatie telde met Emmeloorders Egon Verhoef, Arjen Kraaijeveld en Marknessenaar Gilbert van Kampen drie Flevolandse rijders. Zij reden de 52 kilometer in 1 uur, 5 minuten en 47 seconden; een gemiddelde van dik 47 kilometer per uur.

Het zestal moest na circa 25 kilometer verder zonder Verhoef en Kraaijeveld, die moesten lossen. Het was de enige Flevolandse ploeg die meedeed aan de ploegentijdrit. ZWC D.T.S. uit Wijdewormer won het NCK in Dronten met een eindtijd 59 minuten en twee seconden.

reacties (3)

 • Klaas

   

  Jammer dat het hele dorp en wegen rond dronten afgesloten worden voor deze ongein. Waar kunnen ondernemers een schadeclaim indienen voor gemiste inkomsten en meer gemaakte kilometers ?

  reageer
 • Jim

   

  Heeft inhoudelijk geen betrekking op dit onderwerp. Wat ik nog wel ff wil weten op welke plaats Marknesse geeindigd is en wie er 1, 2 en 3 geworden zijn.

  reageer
 • Hans

   

  geweldige sfeer op het plein. Dit is mooie promotie voor Dronten en Flevoland. Wielrenners ander volk dan voetbalsupporters. Weet niet wat jij bedoelt Jos. Heb vanmiddag geen onvertogen activiteit gezien! Prima als je een reactie geeft. Hoeft niet altijd positief te zijn maar zet er dan wel bij waarom je dit vindt.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert