SV Urk speelt gelijk tegen ACV

URK • Za 26 september 2015 | 17:17 • Zaterdag 26 september 2015 | 17:17
In de hoofdklasse C heeft SV Urk zaterdagmiddag gelijkgespeeld tegen ACV uit Assen. Op sportpark De Vormt werd het 1-1.

In de eerste helft kwam SV Urk op voorsprong door een goal van spits Jelle de Boer: 1-0. Dit was tevens de ruststand. In het begin van de tweede helft kwamen de Assenaren op gelijke hoogte, nadat Klaas Kramer een strafschop veroorzaakte. Cornelis Koffeman stopte in eerste instantie de penalty van Danny Menting, maar in tweede instantie kon de spits de bal alsnog binnenwerken: 1-1

SV Urk ging vervolgens op zoek naar een nieuwe voorsprong en kreeg goede kansen op de eerste zege van het seizoen, maar het bleef uiteindelijk bij 1-1.