De Almeerse verliest onnodig van Were Di

ALMERE • Zo 27 september 2015 | 16:54 • Zondag 27 september 2015 | 16:54
De heren van De Almeerse Hockey Club hebben zondagmiddag in de overgangsklasse onnodig puntverlies geleden. In Almere was Were Di uit Tilburg met 3-2 te sterk voor de ploeg van trainer Alex Verga.

De Almeerders kregen in de openingsfase de beste kansen. Toch waren het de gasten die na zes minuten op voorsprong kwamen. Binnen drie minuten werd deze achterstand door twee treffers van Manuel Verga omgezet in een voorsprong voor de thuisploeg. In het verdere verloop van de eerste helft kregen de Almeerders meerdere kansen om verder uit te lopen, maar deze werden niet benut.

Kort na de pauze kwamen de gasten via een benutte strafcorner langszij. In de 58e minuut scoorde Sjef Wijnen de winnende treffer voor de gasten.