Personele problemen Almere City tegen FC Emmen

ALMERE
Almere City FC trainer Maarten Stekelenburg kan vrijdagavond tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Emmen niet beschikken over aanvoerder Jason Oost, Ricardo Kip en Tim Receveur.

Oost heeft een hamstringblessure, terwijl Receveur vanwege een slepende knieblessure al langer uit de roulatie is. Deze week haakte middenvelder Ricardo Kip ook af met een knieblessure. Hij laat komende dinsdag een MRI-scan maken.

Almere City FC is hekkensluiter van de Jupiler League met slechts twee punten uit zeven gespeelde wedstrijden. De Almeerders beleven hun slechtste seizoenstart in de clubgeschiedenis. FC Emmen staat op de zevende plaats, met 11 punten uit 8 wedstrijden.


reacties (6)

 • Koos Almere

   

  @Jan Willem: dat heb je goed gezien!

  reageer
 • Kokkie

   

  City naar de eredivisie!!

  reageer
 • Jan Willem

   

  Ik denk dat in de centraal verdediging paar goede jongens zitten. Die kunnen het niveau makkelijk aan. Vooral Metalsi en Nieuwpoort zijn goede verdedigers, wel nog jong en onervaren maar veel beter dan duo Ramsteijn en Vet als centraal verdediging. Het was wel vaak probleem bij een en hetzelfde speler. Helaas maar we moeten eerlijk zijn, Kaj Ramsteijn is niet wat we verwacht hebben, zeer matig gepresteerd eerste wedstrijden, er zijn veel persoonlijke fouten gemaakt door hem, waardoor we steeds achterkwamen. Hopelijk zal dat veranderen en Stekelenburg zal daar iets aan moeten doen. Tot slot: Er is wel een leuke selectie(weliswaar jonge spelers) vooral onder verdedigers en middenvelders, maar voorin hebben we ook talentvolle jonge spelers o.a.(Tadmine) die jongens kunnen zeker het niveau aan. Misschien moet je daar ook door selecteren. Sven Braken doet het goed, maar moet meer aangespeeld worden op het juiste moment. Laten we hoop niet verliezen. Ik ben benieuwd hoe vanavond opstelling staat tegen FC Emmen. Jongens Veel Succes Vanavond!!!

  reageer
 • Jond

   

  Nog niet verloren maar al wel een excuus.....

  reageer
 • Kokkie

   

  City kampioen!!!!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Kees

   

  Maakt niet uit Al was alles compleet dan nog is deze selectie te zwak voor de eerste divisie Echte mannen als Toet en Keller ontbreken in de verdediging Hoe kan je Toet nou laten gaan? En Bakens is nog geen Janssen Kortom te weinig klasse met geen ervaring Zowel in als naast het veld

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert