City FC boekt eerste zege seizoen tegen FC Emmen

ALMERE • Vr 2 oktober 2015 | 17:23 • Vrijdag 2 oktober 2015 | 17:23
Almere City FC heeft vrijdagavond de eerste overwinning van het seizoen geboekt. In eigen huis was de hekkensluiter van de Jupiler League met 4-0 te sterk voor FC Emmen.

Bij rust leidde de thuisploeg al met 1-0 dankzij een goal van Pelle van Amersfoort. Op slag van rust moest FC Emmen verder met 10 man na een rode kaart voor verdediger Derre Kwee.

In de tweede helft wisten de Almeerders de numerieke meerderheid op het veld optimaal te benutten: via Metalsi (prachtige vrije trap), Pelle van Amersfoort en Sven Braken werd de uiteindelijke 4-0 zege op het scorebord gezet.