Eindelijk winst voor ZVV Urk

URK
De zaalvoetballers van ZVV Urk hebben na vijf duels eindelijk de eerste drie punten binnen. Thuis in sporthal de Schelp werd er met 7-2 gewonnen van Leekster Eagles.

Bij rust stonden de Urkers al voor met 2-0. De ploeg van coach Herman Spel speelde vooral op de counter en dat was effectief. In de tweede helft zette Eagles veel druk.

De goals van de Urkers kwamen op naam van Klaas Jelle Romkes (2x), Kees de Boer (2x), Jelbert Loosman, Cees Kramer en Jan Kramer.

ZVV Urk verloor de eerste vier duels van de competitie in de eerste divisie. De zaalvoetballers moesten na de promotie van vorig jaar nog wennen aan het niveau.

reacties (5)

 • zvvurk fan

   

  Fantastische goals. Als je goed opgelet hebt ontstonden de kansen van Leek ook uit omschakel moment, dus counters. Fantastische passing van achteruit bij de 1-0 en wat een actie die 3-1. Dikke pluim voor dit urker team. Ga zo door

  reageer
 • Urker

   

  Het was van Urk kant niet om aan te zien. Slecht voetbal, tegenstander het spel laten maken en vaak met de rug tegen de muur en dan met countervoetbal winnen was zeker tegen de verhouding in.

  reageer
 • Realist

   

  Dat noem je ´voetballen naar je mogelijkheden´. Leekster Eagles is titelkandidaat nummer 1, Urk op papier 1 van de degradatie kandidaten. Moet je dan vol op de aanval gaan? Of toch maar resultaat voetbal spelen?

 • @ Urker

   

  zo is PSV dit jaar kampioen geworden

 • jan doedel

   

  Er was strijd en ze vochten voor elke meter.......als we zo doorgaan op deze voet dan is een plek in de middenmoot haalbaar en dat met eigen jongens.......puike prestatie jongens...jullie vochten en het publiek brulde als leeuwen

  reageer
 • Neve

   

  Eindelijk eens een keer gewonnen, het zat ons altijd tegen en we hebben inderdaad een zwak team dat flink opgekrikt moet worden.

  reageer
 • Frenky

   

  Gewoon puur geluk anders niet.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert