SV Urk verliest op eigen veld van Staphorst

URK
De voetballers van SV Urk hebben zaterdagmiddag verloren van Staphorst. Op eigen veld ging de ploeg van trainer Rolf de Boer met 1-0 onderuit. Door de nederlaag zakken de Urkers van de 10e naar de 11e plaats in de Hoofdklasse C.

De winnende treffer van de gasten werd in de tweede helft gemaakt door Ferdy ter Avest.

SV Urk heeft na vijf duels vijf punten verzameld. De ploeg speelt volgende week opnieuw een thuisduel. Tegenstander is dan Excelsior'31 uit Rijssen, de nummer twee van de competitie.

reacties (10)

 • kees

   

  Teun is ontzettend gegroeid en is niet voor niets topscorer. Pakt bijna elke wedstrijd zn goal mee,als hij zo doorgaat komt ie boven William uit hoor.

  reageer
 • Gert

   

  Teun Hakvoort mist het voetballend vermogen en Jelle de Boer is geen buitenspeler. Hij kan gewoon geen knappe voorzet geven. De enige aanvaller die het niveau aankan is op dit moment Hessel Snoek. Zo jammer dat de trainer Riekelt Nentjes heeft laten vertrekken. Misschien gewoon vragen of hij terug wil komen en hem een basisplaats aanbieden. En Gerrit Tol als centrale spits, dat lijkt mij de beste oplossing.

  reageer
 • Henk

   

  Onterecht? Urk heeft misschien gedomineerd maar toch maar weinig gecreëerd. Staphorst heeft maar 1 kans gehad, helemaal waar. Maar die scoren wel meteen. Als je niet scoort kan je ook niet winnen. William de Boer had er dit seizoen al zeker weer 4/5 doelpunten inliggen.

  reageer
 • kees

   

  Ja wat een kansen had staphorst,vooral die nr 20 met die dot op zn kop,nou die kon geen bal raken. en de nr 16 had geluk dat snoek uit zn doen was,kwam vast Door zn roze pantoffels,ahoewel ik nr 16 goed zn best deed,die kalender linksachter. Ben nooit negatief,maar wilde met de 60 minuut al die kant op, Komt ook omdat ze opdracht hebben gekregen om niet te jagen,dat kan niet anders want ze zakten allen in,en staphorst deed dit ook,weg drie punten!

  reageer
 • Geert

   

  Wat een onzin kraam jij er altijd uit. Zoals uit de samenvatting blijkt heeft Staphorst zegge en schrijven 1 kans gehad. Jouw analyses zijn gewoon belachelijk, laten we daarom het zwijgen er toe doen. De enig juiste conclusie: gewoon een onterechte nederlaag.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Frenky

   

  Urk speelde erg zwak, de verdediging werd continu doorbroken wat een aanval van de tegenpartij door deze linie keer op keer werd overtroffen.

  reageer
 • Frenky

   

  Tjonge jonge wat was Staphorst slecht, maar Urk toch nog iets slechter. 0-1 terechte uitslag Noar Vuuren de boys

  reageer
 • kees

   

  Staphorst was slecht,en hier heeft urk geen gebruik van gemaakt. Hele voorhoede was onzichtbaar,op teun na.Snoek was ook uit zn doen. Weet niet wat er aan de hand was maar er bovenop klappen miste ik nu echt,van bijde kanten druk zetten was geen sprake van. Kansen waren op 1 vinger te tellen pffft snel vergeten heb er koppijn van had veel meer in gezeten en eerder wisselen jelle en snoek waren in de 50 minuut opgebrand

  reageer
 • Neve

   

  Dit was te verwachten Urk speelde heel zwak en helaas niet tactisch genoeg. Gefeliciteerd Staphorst.

  reageer
 • Franky

   

  Frenky kom er maar in

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert