Vedder wil wereldtitel BMX in Colombia

LELYSTAD
BMX-Crosser Tamar Vedder uit Lelystad wil komend seizoen wereldkampioen worden in Colombia in de categorie vrouwen boven de 17 jaar. Het WK BMX wordt in mei 2016 in Medellin gehouden. In 2014 wist Vedder in Rotterdam al een keer wereldkampioen te worden.

De Lelystadse is volledig hersteld van een operatie aan haar elleboog, die ze eind juli onderging. Haar artsen rekenden op een revalidatie van een half jaar, maar inmiddels zit Vedder alweer op de fiets.

Het nieuwe BMX seizoen start in februari. Vedder is gestopt bij haar team 2xdBikez en gaat volgend seizoen op eigen kracht verder.reacties (1)

  • Richard

     

    Leuk hoor, dat ze wereldkampioene denkt te worde in die klasse. Maar als ze echt zo goed is, waarom rijdt ze dan niet bij de Elite? Eigenlijk zou dat verplicht moete zijn. Ze is immers al een keer wereldkampioene geweest. En gezeur met teams? Ze bedoelt dat ze bij het baanwielrennen is afgeserveerd omdat ze drukker was met de boys dan met het fietse? Die andere meid lukte het blijkbaar wel zag je pas nog op TV. Najah we zullen het zien heej

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert