SV Urk verliest inhaalduel van Harkemase Boys

URK
De voetballers van SV Urk hebben zaterdagmiddag een inhaalduel tegen Harkemase Boys verloren. In Friesland ging de ploeg van trainer Rolf de Boer met 1-0 onderuit.

De Urkers kwamen al vroeg in de wedstrijd op achterstand. De thuisclub scoorde in de zesde minuut het enige doelpunt in de wedstrijd. De Urkers kregen daarna legio kansen maar wisten deze niet te benutten.

SV Urk heeft na zeven duels vijf punten verzameld in de Hoofdklasse C.

reacties (13)

 • Koos34

   

  U blaast nogal hoog van de (vuur) toren. Wij kunnen tenminste scoren. In december zullen we het zien!

  reageer
 • Knielus

   

  Weer een reactie van iemand die ook Neve wil heten. Zielig mannetje!

  reageer
 • Neve

   

  Prachtig? Het was niet om aan te zien de nederlaag die Urk zichzelf toe-eigende.

  reageer
 • Swiebertje

   

  Wederom een prachtige pot voetbal gezien. Het was de lange reis naar Harkema meer dan waard. Alleen jammer dat het goede voetbal niet beloond werd. Maar ga zo door, tegen dorp A pakken we in elk geval al 6 puntjes!!!

  reageer
 • Frenky

   

  Terecht verloren. Ze waren de mindere partij...

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • kees

   

  Jullie snappen toch wel dat ik zat te happen op frenky onder de naam neve...??? Neve is elke week positief en nu plots niet. En frenky is elke week de eerste die reageert. Nu de toppers gehad,urk speelt op zn best en de supporters zijn ook positief,dus alle vertrouwen dat er voor de winterstop wel wat puntjes gepakt gaan worden. Schat plek 8 na 12 december.

  reageer
 • urker supporter

   

  het kan niet anders of er gaan straks overwinningen komen...Het zit urk echt niet mee. Ik weet ook wel dat het voorin gewoon ontbreekt aan kwaliteit. daar komt het op neer. Toch zijn het goede jongens voorin hoor. En die gaan straks heus wel scoren... Urk staat nu 3e van onder(zegt nog niet zoveel) terwijl je zomaar ook 3e HAD kunnen staan, dat telt helaas niet. Doelpunten tellen urk-azsv uitslag 1-2 ----gelijkspel was verdiend gweest csvapeldoor:2-2 had wel 2-6 kunnen zijn urk -acv 1-1 urk verdiende toen te winnen dos'37-urk1-2 urk wint de enigste wedstrijd terwijl het de slechste wedstrijd was urk-staphorst 0-1 urk de kansen en staphoorst 1 kans 1 doelpunt urk-excelsior 0-1 wederom kansen genoeg op een overwinning harkema-urk1-0 1-4 had het zomaar kunnen zijn Nou dit is maar ALS. Nu 5 punten verzamelt terwijl het er minimaal 15 hadden moeten zijn. Nou nu maar een serie neer zetten tegen hzvv-drachten-vvog. Ja zo zie je maar als je spits zijn club in de steek laat voor de aardappelboeren uit emmeloord nou wat is hij er mee op geschoten. Uit speelt in een minder team dan urk..want fb denkt echt dat ze hun goed team hebben nou die laten helemaal niets zien dus pip aanmelden voor seizoen 2016-2017.

  reageer
 • Koos34

   

  Het trieste is wel dat kansen niet worden afgemaakt. Zolang je niet scoort en je tegenstander wel, ben je een potentiele degradatie kandidaat, ondanks goed voetbal......

  reageer
 • Nor Vuren

   

  samenvatting net bekeken op het Youtube-kanaal van Harkema, inderdaad Urk de meeste kansen (in de samenvatting van Harkema!!!) maar het missen van (bijna onmisbare) kansen begint een beetje een dingetje te worden zo langzamerhand. Wie schiet die bal er nou gewoon eens een keer in. Prachtig hoor al die lof na de tijd, maar heb toch liever die 3 punten ook mee naar Urk. Over de reacties van zogenaamde urkers Neve en Kees...daar ga ik niet eens op in.

  reageer
 • Toeschouwer!

   

  Volgens mij kijken jullie uit naar de wekelijkse zaterdag middag om Urk op een negatieve manier de grond in te willen trappen want wanneer je in Harkema geweest was vanmiddag hadden jullie niet zulke achterlijke reacties geplaatst! Urk domineerde op de eerste 10 minuten van de wedstrijd na volledig! Met aanvallend voetbal via de zijkant dwong men harkema tot counteren, daarbij is het jammer dat Urk levensgrote kansen miste, maar een overwinning was volledig terecht geweest voor Urk , wanneer met zo blijft spelen en men meer geluk heeft bij t afwerken gaat er een leuk seizoen aanbreken voor urk! ik heb ondanks de nederlaag genoten van een hele sterke wedstrijd van de kant van Urk ! Mijn complimenten!

  reageer
 • Geert

   

  Urk is helemaal niet weggespeeld, integendeel: Urk was minstens gelijkwaardig en grote delen van de wedstrijd de bovenliggende partij. Dat zal ook wel blijken uit de samenvatting van Omroep Flevoland. Maar het wordt een beetje eentonig: Urk de complimenten, ook vandaag weer, maar de tegenstander de punten. We gaan de tegenstander nu zelfs de helpende hand toesteken met een eigen doelpunt........ We hebben de top 5 gehad van vanaf nu gaan we ook punten pakken, overigens van die top 5 was Harkema de minste en Urk heeft zichzelf echt tekort gedaan.

  reageer
 • kees

   

  Ja urk werd compleet weggespeeld en geen kans gekregen tegen de koploper die normaal gemiddeld 4 x scoort. Urk heeft de top 6 allemaal gehad..showtje vanaf nu

  reageer
 • Neve

   

  Gefeliciteerd Harkemase Boys, de Urkers hadden een zeer slechte verdediging, waardoor de tegenpartij keer op keer deze doeltreffend kon doorbreken, en de kansen van Harkemase Boys groter werd. Jammer voor de Urkers, deze hebben hun eer verloren.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert