Hockeyvrouwen verliezen nipt van koploper

ALMERE
De vrouwen van De Almeerse Hockey Club hebben het uitduel tegen Groningen met 2-1 verloren. Bij de rust stond er nog 1-1 op het scorebord.

De Almeerse kwam goed uit de startblokken tegen de koploper van de overgangsklasse. Dit leverde al snel de openingstreffer op. Vlak voor rust kwam de thuisploeg langszij. Lang leek het erop dat de ploegen elkaar in evenwicht zouden houden maar in de laatste seconden van de wedstrijd scoorde de thuisploeg de winnende treffer.

De Almeerse staat met zeven punten uit acht duels op de achtste plaats in de overgangsklasse A.

reacties (2)

 • Simon Buitenhuis

   

  Helemaal naar Groningen gereden om toch ook de Dames te kunnen aanschouwen. Immers de dames hebben de steigende lijn in het spel te pakken en groeien iedere wedstrijd verder. Groningen moet en zou ook punt verliezen was de inzet. De wedstrijd begon uitstekend en de dames uit Almere waren de eerste helft de betere ploeg. Dit resulteerde in een 1-0 voor sprong. Uiteindelijk gingen ze de rust in met een 1-1. De tweede helft was Groningen de bovenliggende partij maar de Almeerse hield keurig stand. Strafcorner naar strafcorner werd resoluut weggewerkt. Er kwamen zelfs nog enkele kleine kansen. Extra zuur ik het als de Dames door een gerechtelijke dwaling van de scheidsrechter in de extra tijd nog een strafcorner tegen kregen. Iedereen had zich al neergelegd bij de 1-1 en had hier vrede mee. Deze strafcorner werd in eerste instantie gestopt door de prima Almeerse Goalie, maar in de rebound werd er alsnog gescored. De Almeerse dames verdienden meer. Maar complimenten aan de Almeerse Dames 1. Hou vol dames een prima potje gespeeld. Groet, Simon

  reageer
 • Serge

   

  Wat een heerlijke sport om naar te kijken!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert