Ruime thuiszege FC Almere

ALMERE • Za 31 oktober 2015 | 17:16 • Zaterdag 31 oktober 2015 | 17:16
De voetballers van FC Almere hebben zaterdagmiddag in de tweede klasse B een ruime overwinning geboekt tegen Renswoude. De ploeg van trainer Maurice Ligeon won op eigen veld met 4-0.

FC Almere kwam al vrij snel op een 1-0 voorsprong. Daarna kregen de gasten enkele grote kansen op de gelijkmaker. Uit een goed uitgespeelde counter bepaalde de thuisploeg aan het einde van de eerste helft de ruststand op 2-0. In een matige tweede helft scoorde FC Almere nog twee keer.

Door de overwinning blijft FC Almere op de derde plaats staan, twee punten achter koplopers FC De Bilt en De Meern.