Flevo Boys onderuit in Staphorst

EMMELOORD • Za 7 november 2015 | 16:28 • Zaterdag 7 november 2015 | 16:28
De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdagmiddag in de hoofdklasse verloren van Staphorst. In het dorp in Overijssel werd het 3-1 voor de thuisploeg.

Staphorst kwam na twintig minuten op voorsprong. Kort daarna maakte Flevo Boys verdediger Paul Bergtop een overtreding waarvoor hij de rode kaart kreeg. Staphorst benutte de strafschop die daarop volgde en kwam op een 2-0 voorsprong. Flevo Boys moest daarna met tien man de wedstrijd vervolgen. Twaalf minuten voor het einde van de wedstrijd deed Flevo Boys nog iets terug. Frank Post scoorde de eretreffer voor de Emmeloorders.

In de laatste minuut van het duel bepaalde Staphorst de eindstand op 3-1. Flevo Boys staat met negen punten uit acht duels op de negende plaats in de Hoofdklasse C.