Flevo Boys onderuit in Staphorst

EMMELOORD
De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdagmiddag in de hoofdklasse verloren van Staphorst. In het dorp in Overijssel werd het 3-1 voor de thuisploeg.

Staphorst kwam na twintig minuten op voorsprong. Kort daarna maakte Flevo Boys verdediger Paul Bergtop een overtreding waarvoor hij de rode kaart kreeg. Staphorst benutte de strafschop die daarop volgde en kwam op een 2-0 voorsprong. Flevo Boys moest daarna met tien man de wedstrijd vervolgen. Twaalf minuten voor het einde van de wedstrijd deed Flevo Boys nog iets terug. Frank Post scoorde de eretreffer voor de Emmeloorders.

In de laatste minuut van het duel bepaalde Staphorst de eindstand op 3-1. Flevo Boys staat met negen punten uit acht duels op de negende plaats in de Hoofdklasse C.

reacties (11)

 • Henk86

   

  Emmeloord - Flevo Boys onderuit in Urk Voetbalvereniging Flevo Boys heeft zaterdagmiddag de wedstrijd in de hoofdklasse verloren van Urk. In het dorp in Flevoland werd het 3-1 voor de thuisploeg. Urk kwam op 2-0 voorsprong. Twaalf minuten voor het einde van de wedstrijd deed De Pip iets terug en scoorde de 2-1. In de laatste minuut van het duel scoorde Urk de 3-1 en pakte die ploeg de drie punten. Flevo Boys heeft na acht wedstrijden nu negen punten.

  reageer
 • Daar gaan we weer

   

  Elke week hetzelfde: Flevo Boys heeft verloren en er moet herhinnerd worden aan de trainer zijn woorden over de doelstelling promotie (geen kampioenschap) Word er door Flevo Boys gewonnen zijn we een koopploegje. Dat mensen nog elke week de moeite nemen om dit elke keer te melden.

  reageer
 • Andre

   

  Misschien volgende starten met die jonge centrale verdediger van Heerenveen, stukken beter dan die Bergtop Bergsma maar op back

  reageer
 • Tja

   

  Jullie zijn in emmeloord helemaal van het padje, nog steeds praten over de titel? Fb is een koopclub die geen kampioen wordt, even een vraagje, hoe zijn ze naar de hoofdklasse en eenmaal naar de topklasse gepromoveerd? Juist niet door kampioenschap. De prijzenkast is vrij leeg.

  reageer
 • Frenky

   

  Jammer voor Flevoboys. Urk heeft gewonnen door puur geluk, dit zal zeker volgende week anders aflopen.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Frenky

   

  Gelukkig heeft Urk wel gewonnen!

  reageer
 • koos34

   

  Ja zoo in de wolken en zoo in kolken. Blamage eerste klas,staphorst totaal onderschat. Flevoboys kwam en komt er niet aan te pas. De titel lijkt steeds verder voor ons,maar een periodetitel is nog steeds binnen handbereik

  reageer
 • Swiebertje

   

  Onderonsje tussen de koopclubjes

  reageer
 • Tja

   

  Vorige week werd hier al weer over promoveren gesproken, hoe staat de vlag nu?

  reageer
 • neve VS frenky

   

  Belachelijk! Flevoboys was stukken beter,en troefde staphorst op alle fronten af,en de scheids keurt gewoon 3 x een buitenspelbal goed. Het ongeloof is groot bij onze topklassekanidaat

  reageer
 • SOA-Frenky

   

  Nou goed gespeeld SchwalbeBoys. Terechte uitslag

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert