Dames Almeerse HC verslaan Craeyenhout

ALMERE
De dames van Almeerse Hockey Club hebben zondagmiddag een belangrijke zege geboekt in de overgangsklasse. Op eigen veld versloeg de ploeg Craeyenhout uit Den Haag met 3-0.

Bij rust leidden de Almeerse dames al met 2-0 dankzij goals van Sofia Verga en Yvette Willems. In de tweede helft zorgde Puck Hooijer voor de definitieve eindstand : 3-0

Door de zege vinden de Almeerse de aansluiting met de middenmoot in de overgangsklasse.

reacties (1)

  • Simon Buitenhuis

     

    Ben vandaag toch even naar de Almeerse hockeyclub gegaan om de wedstrijd van de Dames te gaan bekijken. Ik ben zo langzamerhand echt een superfan geworden van de dames. Ook vandaag weer lekker genoten van een leuke pot hockey. 2 teams die allebei willen hockeyen en van dit spelletje een feestje weten te maken voor de toeschouwer. De dames van de Almeerse deden het heel goed. Er werden vandaag doelpunten gemaakt waar dit anders soms moeizaam verloopt. Maar ook de tegenstander Craeyenhout was niet kansloos. Ook zij gingen voor de winst. Maar snel kwam de 1-0 op het bord voor de Almeerse. Verdient dat zeker. Maar Craeyenhout gaf nog niet op. Ze kregen veel strafcorners maar de keepster van de Almeerse Britny Bollen had niet de intentie om maar 1 doelpunt door te laten. Alles werd gestopt en zelfs perfect weggewerkt zonder een rebound weg te geven. Na de 2-0 en in de tweede helft de 3-0 viel het doek en was de winst voor de Almeerse. Dames bedankt voor een aantrekkelijke pot hockey vandaag. Simon.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert