Visser vertrekt bij Spaanse renstal van AVF

DRONTEN • Wo 11 november 2015 | 13:52 • Woensdag 11 november 2015 | 13:52
Coureur Beitske Visser uit Dronten keert volgend jaar niet voor een derde seizoen terug bij het Spaanse racingteam van AVF dat uitkomt in de Formule 3.5 V8.

Visser is niet teleurgesteld over haar vertrek. Ze kijkt er naar uit om bij een andere renstal nieuwe race-ervaring op te doen. Ze is nog in onderhandeling met teams uit de 3.5 V8 klasse en de GP3.
Teambaas Adrián Vallés heeft inmiddels bekendgemaakt dat Tom Dillmann haar vervanger is bij AVF. De Franse coureur gaat samen met Alfonso Celis Jr., de voormalige teamgenoot van Visser, in 2016 het team bemannen.

Visser is twee seizoenen voor AVF actief geweest in de Formule Renault 3.5. Zowel in haar eerste als tweede jaar finishte de 20-jarige coureur uit Dronten twee keer in de punten. Haar beste resultaat behaalde ze een jaar geleden in de seizoensfinale in Jerez. Visser kwam in de eerste race van dat weekend als vijfde over de finish.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel