Trainer en assistent vertrekken bij ASV Dronten

DRONTEN
Hoofdtrainer Raymond Schuurman van ASV Dronten stapt aan het einde van het seizoen op. Ook zijn assistent Gert Vosjan vertrekt.

Volgens voorzitter André Aasman van de club vertrekken de trainer en zijn assistent omdat hun ambitieniveau groter is dan wat de club hen op dit moment kan bieden.

In een verklaring schrijft Aasman dat Schuurman en Vosjan bezig zijn met een uitstekend seizoen. Vorig seizoen hielden beide trainers de club in de zware 1e klasse Oost, wat volgens het bestuur een knappe prestatie was met de zeer jonge ploeg.


reacties (13)

 • Jaap

   

  Hoi Raymond, Urk een optie ? Jou op het lijf geschreven!

  reageer
 • svl'er

   

  Tijdens de ALV van 20 november is het voltallige bestuur van SV Lelystad '67 opgestapt.

  reageer
 • Remco

   

  Vele middenmoters in de 3e klasse kunnen mee met het niveau in de 1e klasse noord. Schuurman heeft het goed gedaan gezien de resultaten, maar als je eerlijk bent; 1e klasse noord stelt helemaal niks voor. Zelfs VSCO, DSV en 't Harde zouden in de top 5 staan. Asvd is gewoon een zooitje en het zou goed zijn als ze eens een paar wedstrijden flink op de klote kregen en met beide beentjes op de grond staan.

  reageer
 • Trainer

   

  Prima verwoord 9, had het zelf niet beter kunnen formuleren. Berend is een man die verbitterd is en zelf afscheid heeft genomen van de club en dan flink gaat lopen natrappen. Zijn goed recht, maar dat zegt meer over 'Berend' dan over asv Dronten. Hulde aan de staf en spelers voor een, tot nu toe, prima seizoen. Nu goed afsluiten. En dat Rommelen Ron, dat valt wel mee. Binnen elke ambitieuze voetbalclub zijn er zaken die spelen. Ook bij de omliggende verenigingen.

  reageer
 • Unicummer

   

  Solliciteren bij SV Batavia, dat is DE club met ambitie. Binnen 7 jaar in de Topklasse ! Met welk elftal ??? Mischien meiden I, zeker niet met zaterdag I, 1 punt uit de laatste 3 wedstrijden ! Dream on Knippenberg.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Supporter

   

  Zo is het, helemaal mee eens!

  reageer
 • Berend Onvoorstelbare zure reactie. En bovendien wat een onzin ook. Ben je zwlf actief in een bestuur? Of ben je zo' n beste van de welbekende stuurlui? Ik kan me werkelijk niet voorstellen dat achter zo'n gefrustreerde mening een positief man zit. Met die houding hoef je ook niet naar kleiveld 5 te komen om 9 te zien. We houden nl. niet van zuur bier. En aan trainer Raymond zeggen we: top gedaan hier in Dronten, succes bij de volgende club.

  reageer
 • Berend

   

  Toch jammer dat deze trainers vertrekken , ambitie moet je altijd voor gaan. Dat AsvDronten niet de juiste ambitie heeft klopt kan ook niet anders dan met zo'n voorzitter . Tientallen aan sponsoren laten lopen , er financieel een zooitje van gemaakt , technische commissie die niets te vertellen heeft en trouwens ook geen kwaliteit in huis Zullen volgend seizoen dan ook wel alleen met Drontenaren spelen De tijd komt er weer aan uit naar Wilsum. Trainers veel succes bij jullie volgende club en de rest van het seizoen. Welke trainer wil AsvDronten nog willen trainen een club zonder ambitie

  reageer
 • Supporter

   

  Er rommelt helemaal niks. Een doodnormale afweging van de trainer. Vorige jaar het elftal voor het eerst in de clubgeschiedenis gehandhaafd in de eerste klasse Oost, nu bovenaan in Noord en al zeker van nacompetitie. Dat kan Schuurman toch mooi op zijn CV zetten, vanuit trainersperspectief dus een goed moment dus om weer naar iets anders uit te kijken. Raymond succes bij het vinden van een nieuwe uitdaging!

  reageer
 • Robbie

   

  het gerucht gaat dat hij de belangrijkste kandidaat is bij Urk

  reageer
 • sup

   

  Bij svl rommelt het ook, maar geen stap verder gekomen. Da's bij asvd dan wel anders ...

  reageer
 • Ron

   

  Blijft rommelen daar.

  reageer
 • John van de w

   

  Asvd is gewoon het beste!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert