SV Urk door vierdeklasser uitgeschakeld in beker

URK
De voetballers van hoofdklasser SV Urk zijn zaterdag in de tweede knock out ronde van de districtsbeker Noord zeer verrassend uitgeschakeld door AVC Sexbierum. De Friezen die uitkomen in de vierde klasse namen de beslissende strafschoppenserie beter dan de ploeg van trainer Rolf de Boer.

Na negentig minuten stonden de ploegen met 1-1 gelijk. De Friezen hadden tijdens de strafschoppenserie hun zenuwen beter onder controle. Ze versloegen de Urkers hierbij met 3-2.

Ook het tweede elftal van Flevo Boys werd in deze bekerronde uitgeschakeld. De Emmeloorders verloren in Assen met 2-1 van tweedeklasser LTC.

reacties (11)

 • frenky

   

  Als ze maar op tijd fit zijn voor william

  reageer
 • Swiebertje

   

  Ja, passie en strijd dat ontbrak eraan vandaag. Juist in zulke wedstrijden moet je er staan. Straftraining dan maar!! Dit was geen Urker mentaliteit wat ik vandaag gezien heb.

  reageer
 • Chrissss

   

  volgend weekend AVC - Tollebeek voor de koppositie in de vierde klasse. Een vernedering van AVC had ons vandaag beter uitgekomen!! Ennuhh bedankt voor de "fantastische" inzet vandaag, buurman!!

  reageer
 • Frenky

   

  Wat zij ik vorige week zaterdag nou? Mijn voorspelling was uitgekomen.

  reageer
 • Koos34

   

  De voetballers van hoofdklasser SV Urk zijn zaterdag in de tweede knock out ronde van de districtsbeker Noord zeer verrassend met grote cijfers gewonnen van AVC Sexbierum. De Friezen die uitkomen in de vierde klasse kwamen er niet aan te pas. De doelman moest iedete keer de bal uit het net vissen. Mit unkanger en enkel eigen jongens werd AVC onder de voet gelopen. Na negentig minuten stonden de Friezen met lege handen en kon Urk met een zak vol doelpunten tevreden de terugreis aanvangen. Trainer de Boer prees de inzet van de jongens die het mit unkanger gedaan hebben.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • c-elftal

   

  Word er ook nog goud zilver bronsuitgedeeld?????? Erger me ook dood aan het gelach na de tijd. Word zaterdag helemaal leuk

  reageer
 • Johan

   

  Het dreigt kennelijk weer hetzelfde liedje te worden; het is bekend dat de trainer aan het eind van het seizoen vertrekt en weg is de passie en beleving, anders kun je deze afgang toch niet verklaren. Schaam jullie. Waar was Harmen de Boer? Vorige week in de basis en geen enkele bespeelbare bal gehad en nu weer afgeserveerd? Die had nu toch 90 minuten in de basis moeten staan om te laten zien wat hij werkelijk in zijn mars heeft?

  reageer
 • Frenky

   

  Terecht. AVC was vele malen beter.

  reageer
 • kees

   

  Je hebt helemaal gelijk dit keer! Helaas..

 • kees

   

  Kom al meer dan 30 jaar elke wedstrijd kijken ook bij ups en downs Dit spant alles,waar zijn jullie mee bezig? Zaten jullie net ook lachend in de kantine. Ik kijk ingevolg bij het tweede pfft

  reageer
 • Hj

   

  Knap hoor!

  reageer
 • jaap

   

  Tja dat krijg je als je geen spelers van buitenaf wil halen! Als je al geen doelpunten in de hoofdklasse maakt, laat staan dat het tegen een 4e klasser wel lukt. Nou als je al van een 4e klasser verliest en je houd je vast aan de principiële regels van je club, wat zoek je dan in de hoofdklasse ??????

  reageer
 • Urker Jan

   

  Dit heeft niets te maken met voorkeur geven aan eigen spelers. Dit heeft alles te maken met een waardeloze instelling, een fantasieopstelling en denken dat je dit met een halfbakken inzet toch wel over de streep trekt. Niet dus, Ik ben net thuis uit Sexbierum maar dit team en ook de technische leiding moet zich diep schamen voor deze regelrechte afgang. Dat je je zo kunt blameren! Dan krijg je nog de kans met de penalty's en dan mis je er drie, dan moet je je toch echt schamen. Foei, foei, foei en dan nog die lachende gezichten na afloop, onvoorstelbaar maar het gebeurde wel.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert