Lissenberg-Bekkering 5e bij KPN Marathon Cup

ALMERE • Za 21 november 2015 | 22:31 • Zaterdag 21 november 2015 | 22:31
Marathonschaatster Daniëlle Lissenberg-Bekkering uit Almere is zaterdagavond tijdens de KPN Marathon Cup in Heerenveen op de vijfde plaats geëindigd. De vijfde wedstrijd van het seizoen werd gewonnen door Jade van der Molen uit Heerenveen. Bekkering staat in het tussenklassement van de Marathon Cup op de derde plaats.

De winnares wist een ronde voorsprong op het peloton te pakken en kwam daardoor alleen over de finish. Carla Zielman, de ploeggenote van Lissenberg- Bekkering, won de sprint van de achtervolgers en eindigde op de tweede plaats.

Bij de wedstrijd van de heren in het Thialf ijsstadion eindigde Jan van Loon uit Lelystad op de twaalfde plaats. De winst ging naar Ingmar Berga uit Hoogeveen.