'Stekelenburg genoemd als hoofd jeugdopleiding Ajax'

ALMERE
Hoofdtrainer Maarten Stekelenburg van Almere City FC heeft naar eigen zeggen niets gehoord van Ajax. Volgens het Het Parool is Stekelenburg kandidaat om hoofd jeugdopleiding te worden bij de Amsterdammers.

Op dit moment is Wim Jonk nog hoofd jeugdopleiding bij Ajax, maar de Amsterdammers hebben voor hem ontslag aangevraagd. Jonk is het niet eens met de clubleiding van Ajax, die de visie van de opgestapte adviseur Johan Cruijff onvoldoende zou uitvoeren. Daarom weigerde de oud-international nog aan te schuiven bij het zogeheten technisch hart van Ajax.

Stekelenburg is niet de enige medewerker van Almere City die genoemd wordt als mogelijke opvolger van Jonk. Eerder werd Michel Kreek al genoemd. Hij is momenteel door Ajax bij Almere City gedetacheerd als hoofd jeugdopleiding. Stekelenburg reageerde maandagmiddag op de geruchten: "Ik heb het ook gelezen, maar ik heb nog niets gehoord. Ik ben bezig met Almere City."


reacties (6)

 • Thomas

   

  Ik wil hem wel brengen is dat ook geregeld

  reageer
 • Gerard

   

  Even serieus, deze man is overal mislukt, brengt nu ALMERE City richting afgrond. Laat een spoor van vernieling achter, en wordt overal uitgelachen. Totaal geen eigen idee over voetbal, geen motivator, geen karakter, en dan naar AJAX ? Denk dat het een verlate 1 April grap is.

  reageer
 • Klaas

   

  Ik denk dat ie het bij Ajax beter doet. Kan Jonk naar Almere City.

  reageer
 • Jond

   

  Strik er om en héél snel brengen voordat ze zich in Amsterdam bedenken!!!

  reageer
 • haha

   

  Tja als het in almere totaal mislukt kan je altijd nog naar ajax

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Ron

   

  Komt natuurlijk door de enorm goede resultaten die Almere City boekt. Om dat te kunnen zien moet je wel even de ranglijst omdraaien.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert