'Stekelenburg genoemd als hoofd jeugdopleiding Ajax'

ALMERE • Ma 23 november 2015 | 10:55 • Maandag 23 november 2015 | 10:55
Hoofdtrainer Maarten Stekelenburg van Almere City FC heeft naar eigen zeggen niets gehoord van Ajax. Volgens het Het Parool is Stekelenburg kandidaat om hoofd jeugdopleiding te worden bij de Amsterdammers.

Op dit moment is Wim Jonk nog hoofd jeugdopleiding bij Ajax, maar de Amsterdammers hebben voor hem ontslag aangevraagd. Jonk is het niet eens met de clubleiding van Ajax, die de visie van de opgestapte adviseur Johan Cruijff onvoldoende zou uitvoeren. Daarom weigerde de oud-international nog aan te schuiven bij het zogeheten technisch hart van Ajax.

Stekelenburg is niet de enige medewerker van Almere City die genoemd wordt als mogelijke opvolger van Jonk. Eerder werd Michel Kreek al genoemd. Hij is momenteel door Ajax bij Almere City gedetacheerd als hoofd jeugdopleiding. Stekelenburg reageerde maandagmiddag op de geruchten: "Ik heb het ook gelezen, maar ik heb nog niets gehoord. Ik ben bezig met Almere City."


WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel