Flevo Boys ronde verder in beker

EMMELOORD • Di 24 november 2015 | 21:49 • Dinsdag 24 november 2015 | 21:49
De voetballers van Flevo Boys uit Emmeloord hebben dinsdagavond de derde ronde van de districtsbeker bereikt. De hoofdklasser was thuis met 2-1 te sterk voor eersteklasser d' Olde Veste uit Steenwijk.

De Emmeloorders kwamen al vroeg in de wedstrijd op voorsprong door een doelpunt van aanvoerder Arjen Postma. Flevo Boys kreeg in de eerste helft nog een aantal goede kansen, maar wist deze niet te verzilveren. De ploeg van trainer Wiljan Mossing Holsteyn kwam ook in de tweede helft goed uit de startblokken. William de Boer verdubbelde al snel de marge. De tegentreffer van d' Olde Veste viel vlak voor tijd.

De volgende tegenstander van Flevo Boys wordt op 16 december bekend.