Stekelenburg rekent niet meer op Godee

ALMERE
Trainer Maarten Stekelenburg van Almere City FC verwacht niet dat voetballer Joey Godee zijn ploeg komt versterken. Tijdens de onderhandelingen tussen club en speler blijkt dat vraag en aanbod te ver uit elkaar liggen.

Godee was een aantal weken op proef bij Almere City FC. Godee maakte daarbij een goede indruk. Stekelenburg wilde hem graag aan de selectie toevoegen. De spits speelde onder meer mee in een oefenduel tegen Ajax. Dat duel dat vorige maand in Amsterdam werd gespeeld eindigde in 1-1.

Godee is op zoek naar een nieuwe club nadat hij afgelopen zomer zijn contract bij de Belgische profclub Cercle Brugge heeft laten ontbinden. Hij speelde in het verleden voor Sparta, AGOVV en Go Ahead Eagles.

reacties (3)

 • Jond

   

  En 'wij' rekenen niet meer op Stekelenburg!

  reageer
 • Rob

   

  Graag of helemaal niet. Het nivo is ook zo bedroevend dat ik het verbazingwekkend vindt dat ze er nog geld voor krijgen. Gewoon contributie laten betalen en bardiensten draaien.

  reageer
 • Almeerder

   

  Gewoon Collins John halen, woont al in het centrum van Almere en heeft dus enige binding met de stad, is beschikbaar, hoeft niet heel veel te kosten in termen van salaris en is in vorm gewoon iemand die minimaal 10/12 doelpunten voor je kan maken. Waarom wordt er steeds zo ver gezocht naar versterkingen die uiteindelijk niet renderen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert