Buitenboys heeft gecertificeerde jeugdopleiding

ALMERE
De jeugdopleiding van voetbalclub Buitenboys uit Almere is officieel gecertificeerd door de KNVB. Het Kwaliteit & Performance Programma voor jeugdopleidingen heeft Buitenboys gekwalificeerd als lokale jeugdopleiding.

Daarmee is de Almeerse club de eerste Flevolandse amateurvereniging met dit keurmerk. Om voor dit keurmerk in aanmerking te komen, moet de jeugdopleiding voldoen aan eisen op het gebied van trainers, trainingsprogramma's accommodatie en resultaten. Het certificaat is drie jaar geldig.

De opleidingen worden verdeeld in vier categorieën: lokaal, regionaal, nationaal en internationaal. De opleiding van de profs van Almere City FC is een regionale opleiding.

reacties (3)

 • Peter

   

  Ben benieuwd hoe de knvb die onderzoekt. Zo bijzonder is het allemaal niet. Kijk maar bij de reacties op Facebook. Oh nee, negatieve reactie worden verwijderd. Een voetbalschool die net een jaar bestaat kan het ook niet aan liggen. Dus zal het wel andere reden hebben. Heeft De KNVB nog steeds het gevoel dat ze iets goed moeten maken. Zo een voorbeeld vereniging is het ook niet. De KNVB doet andere verenigingen te kort. Voorbeeld hiervan is Waterwijk. Waterwijk die al jaren de beste jeugd heeft. En nog steeds, ach alles zal wel een rede hebben. iig niet dat het zo goed is

  reageer
 • Tanjung

   

  Gefeliciteerd, dat is meer dan verdiend! Goed gedaan mensen.

  reageer
 • Erik

   

  Nou nog stoppen met die thuis fluiters. .......

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert