Hockeydames spelen gelijk tegen HIC

ALMERE • Zo 29 november 2015 | 15:37 • Zondag 29 november 2015 | 15:37
De dames van De Almeerse Hockey Club hebben zondagmiddag in de overgangsklasse gelijkgespeeld tegen HIC. Het duel op sportpark Klein Brandt in Almere eindigde in 2-2.

De gasten uit Amstelveen kwamen na 45 minuten op voorsprong uit een strafcorner. Marije de Kort tekende tien minuten later voor de gelijkmaker. Heel lang konden de Almeerders niet nagenieten van dit doelpunt, want een minuut later kwam HIC opnieuw op voorsprong door een eigen doelpunt van Florien Sondern. Puck Hooijer bepaalde met een benutte strafcorner de eindstand op 2-2.

Het was voor De Almeerse voorlopig het laatste duel in de veldcompetitie. Tijdens de winterstop vervolgen de dames het seizoen met de zaalcompetitie.