Flevo Boys stevig in middenmoot na zege op DOS'37

EMMELOORD
Flevo Boys heeft in de hoofdklasse C met 3-0 gewonnen van DOS'37. De ploeg uit Emmeloord begon niet sterk aan de wedstrijd, de beste kansen waren dan ook voor de gasten uit Vriezenveen.

Toch kwam de ploeg van Wiljan Mossing Holsteyn in de 42e minuut op voorsprong. Spits Aran Nijboer schoot de eerste grote kans voor Flevo Boys onberispelijk binnen: 1-0.

Na 51 minuten spelen maakte Jarno van der Wal er via de paal 2-0 van. Toen het vijf minuten later ook nog 3-0 werd door een eigen doelpunt van een DOS-verdediger, was de wedstrijd gespeeld. Zo beleefde de ploeg uit Emmeloord een goede generale repetitie voor de derby van volgend weekend tegen Urk.

reacties (15)

 • gjr

   

  Alleen Koos34 en Frenky hadden het op dit forum na de wedstrijd tegen ACV over topklasse. Als je dit al veel noemt. Ik kan je wel vertellen dat als je regelmatig bij FB komt je maar heel weinig mensen tegenkomt die promotie naar de topklasse reeel vinden. Wat je vraag over het laatst behaalde kampioenschap met mijn reactie te maken heeft ontgaat mij een beetje,maar ik wil je het antwoord wel geven. Dat was in 1993 in de eerste klasse.

  reageer
 • ..;

   

  toen werd het heel stil

  reageer
 • Tja

   

  Destijds werd er hier door supporters instemmend gereageerd, een paar weken terug nog, na die 9-0, er begonnen er over periodetitels en promoveren. Maar over een regelmatig gestelde vraag gesproken, wanneer is flevoboys voor het laatst kampioen geworden? En in welke klasse?

  reageer
 • gjr

   

  Erg consequent ben je ook niet. In een eerdere mail heb je het over veel supporters en nu ineens noem je alleen de trainer. Waar baseer je dat veel trouwens op. Spreek je regelmatig supporters bij wedstrijden/in de kantine? Graag dit keer een reactie, want ik heb je dit regelmatig gevraagd zonder dat er een antwoord kwam.

  reageer
 • gjr

   

  nooit geen is altijd

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Tja

   

  Niemand die het denkt? Jij doet je naam eer aan, maar het was de doelstelling van de trainer voorafgaand aan dit seizoen, hij vond dat reëel. Ik schreef destijds al "wedden dat ze hier over een paar maanden een draai aan geven?"

  reageer
 • Realist

   

  Zo lust ik er nog wel een paar ! Met 4 punten meer stond flevo boys nu 5e. Bovendien hebben ze een wedstrijd minder. Ga nu dus niet net doen of 4 punten niets is. Niemand in Emmeloord denkt dat FB met dit team in de Topklasse thuis hoort. Dus hou je vooroordeel "voor" je. Volgende week zullen we het zien. En dat dorp A slaat ook nergens op. Ik noem de Kubbe 12 op Urk toch ook niet nog steeds Zeewijk Urk project Eagle bouwnummer 3.

  reageer
 • Sc Emmeloord

   

  Ze winnen een x van de onderste en het is weer hoog van de toren blazen. Terwijl ze nooit geen wedstrijd bijwonen deze nepsupporters. Ik schaam me gewoon

  reageer
 • emmeloord is een dorp.

  reageer
 • Tja

   

  Volgens mij heeft je koopclub 4 punten meer en gelijk denken dat er een gigantisch niveau verschil is.. Het ergste is dat veel supporters uit dorp A ook nog eens denken dat ze in de topklasse thuis horen.

  reageer
 • Kees

   

  Emmeloord is een STAD.

  reageer
 • Koos34

   

  Altijd hetzelfde. Koopploeg, dorp a bla bla. Urk maakt nog geen kip klaar en de trainer is altijd trots op de jongens, mit unkanger enz. Wanneer komen jullie een keer met beide benen op de grond? Zorg eerst eens voor een paar goede spitsen om in de hoofdklasse te blijven

  reageer
 • Emmeloorder

   

  Grote mond na pas twee wedstrijden is bewust afgesproken. Vandaag was de eerste, volgend week de tweede.....en dan gaan we lekker los!!!

  reageer
 • Tja

   

  Komende tijd weer hoogdravende woorden uit dorp A. Binnenkort praten ze weer over de topklasse, let maar op. Maar fb is net als Almere city een koopclub met brood voetballers, verkeerde mentaliteit, geen clubgevoel en ze zullen dan ook weinig presteren. Maar ik moet toegeven een grote mond had men vorig seizoen meestal na 1 gewonnen wedstrijd, nu pas na 2

  reageer
 • Koos34

   

  Volgende week met vertrouwen naar Urk die verloren heeft van nummer laatst

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert