Flevo Boys stevig in middenmoot na zege op DOS'37

EMMELOORD • Za 5 december 2015 | 16:32 • Zaterdag 5 december 2015 | 16:32
Flevo Boys heeft in de hoofdklasse C met 3-0 gewonnen van DOS'37. De ploeg uit Emmeloord begon niet sterk aan de wedstrijd, de beste kansen waren dan ook voor de gasten uit Vriezenveen.

Toch kwam de ploeg van Wiljan Mossing Holsteyn in de 42e minuut op voorsprong. Spits Aran Nijboer schoot de eerste grote kans voor Flevo Boys onberispelijk binnen: 1-0.

Na 51 minuten spelen maakte Jarno van der Wal er via de paal 2-0 van. Toen het vijf minuten later ook nog 3-0 werd door een eigen doelpunt van een DOS-verdediger, was de wedstrijd gespeeld. Zo beleefde de ploeg uit Emmeloord een goede generale repetitie voor de derby van volgend weekend tegen Urk.