SV Urk in slotfase onderuit tegen SVZW

URK
De voetballers van SV Urk hebben zaterdagmiddag in Wierden tegen SVZW een pijnlijke nederlaag geleden. In een bloedeloos duel scoorde de thuisploeg in de 88e minuut het enige doelpunt van de wedstrijd.

SV Urk begon verzwakt aan de wedstrijd tegen de nummer 12 van de Hoofdklasse C. Klaas Kramer, Siemen Lindeboom en Lucas Nagel konden door blessures niet in actie komen. De Urkers kregen in de laatste twintig minuten van de wedstrijd de overhand. Echt uitgespeelde kansen leverde dit echter niet op. In de slotfase maakte Ruud ter Heide handig gebruik van een communicatiefout tussen doelman Cornelis Koffeman en Bennie Dunnink. De centrale verdediger probeerde de bal terug te koppen naar zijn keeper die net uit zijn doel was gekomen. Ter Heide die was meegelopen kon de bal daarna eenvoudig in het lege doel schieten.

De Urkers komen voor de winterstop nog één keer in actie. De ploeg van trainer Rolf de Boer speelt volgende week de Flevolandse derby tegen Flevo Boys.

reacties (16)

 • Neutrale supporter

   

  Deze samenvatting laat de kracht van de media zien. Als je de samenvatting van de wedstrijd op RTV Oost bekijkt zie je dat de (harde) schouderduw van de speler van SVZW een gevolg is van een -al dan niet- bewuste onsportieve actie van de spits van Urk. Dit is niet terug te zien in deze samenvatting. Een speler van Urk wil de bal, na een overtreding, sportief terugspelen op de keeper van SVZW. De spits van Urk heeft dit niet door en gaat vol voor de bal. Dit roept natuurlijk een reactie op bij de spelers van SVZW. Dit praat natuurlijk de actie van de speler van SVZW ook niet goed.

  reageer
 • Urker Jan

   

  Vlijmscherpe analyse Koert, wordt het geen tijd voor Specsavers of Hans Anders? Hebben nog diverse aanbiedingen lopen!

  reageer
 • Koert.

   

  Wat zeurt men nou toch over die correcte schouderduw. Een mannelijk duel waardoor een voetballend piepeltje naar de grond gaat. Goed gezien van de overigens goed leidende scheidsrechter. Vaak wordt dan de leidsman als de zondebok aangewezen.

  reageer
 • Koos34

   

  Urk - SV Urk in slotfase op winst tegen SVZW De voetballers van SV Urk hebben zaterdagmiddag in Wierden tegen SVZW een topprestatie geleverd. In een spannend duel scoorde de ploeg in de 88e minuut het enige doelpunt van de wedstrijd. SV Urk begon verzwakt aan de wedstrijd tegen de nummer 12 van de Hoofdklasse C. Klaas Kramer, Siemen Lindeboom en Lucas Nagel konden door blessures niet in actie komen. De Urkers kregen in de laatste twintig minuten van de wedstrijd de overhand. Echt uitgespeelde kansen leverde dit echter niet op. In de slotfase maakte Van Slooten handig gebruik van een communicatiefout tussen doelman En verdediger. De centrale verdediger probeerde de bal terug te koppen naar zijn keeper die net uit zijn doel was gekomen. Van Slooten die was meegelopen kon de bal daarna eenvoudig in het lege doel schieten. De Urkers komen voor de winterstop nog één keer in actie. De ploeg van trainer Rolf de Boer speelt mit unkanger en de eigen jongens volgende week de Flevolandse derby tegen koopploeg Flevo Boys uit dorp aa

  reageer
 • Kees

   

  In de Urkervaart, Espelervaart, Lemstervaart enz. Hengeltje mee en mondje dicht.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Frenky

   

  Weet iemand waar ik volgende week zaterdag gratis vis kan krijgen?

  reageer
 • Kees

   

  Erg slecht gespeeld Urk.

  reageer
 • kees

   

  De speler van die duw moet zich rot schamen om zijn reactie. Belachelijk

  reageer
 • reactie urker jan

   

  helemaal mee eens urker jan.. je hebt best een aardige trainer maar hij houd maar vast aan ZIJN ideale spelers(spits) een spits wat geen spits is en wie niet scoort. stel je hem volgende week op moet je sowieso de nul houden wil je een punt of punten pakken...ja en een fout is menselijk...Rolf doe je ogen open en ga aan de slag nog 14 potjes....Absoluut niet langer (bedoel ik nacompetitie) want dit is allemaal niet nodig.... jelle de boet krijgt geen kans danny en harm krijgen geen kans. en gerrit krijgt iedere week de kans en die doet het niet. nou dan zijn we toch even ver....Trouwens gerrit wil het wel maar kan het niet...

  reageer
 • kees

   

  Ze hadden een stel pruiken uit moeten delen.en de kaat een baard met hoed moeten geven. ik zeg die kramer erin voor de onzichtbare tol

  reageer
 • Tja

   

  Wedstrijd weggegeven helaas, penalty ook niet gekregen helaas, maar Urk scoort gewoon te weinig, dat is het echte probleem.

  reageer
 • Bo

   

  Dit was te verwachten en is toonbeeld voor de rest van het seizoen.

  reageer
 • Urker Jan

   

  Net terug uit Wierden, wat doen we ons zelf toch weer tekort tegen zo'n armetierige tegenstander. Inmiddels de 3e of 4e onnodige 0-1 nederlaag. Als de keeper los roept moet je van die bal afblijven! Maar wat is er met onze hoofdtrainer loos? Hij blijft volharden met het spelen met een spits die geen spits is en geen enkel duel wint. Dit was echt typisch een wedstrijd voor Harmen de Boer, er was immers veel te doen in de 16, (die afgelopen donderdag als een buffel trainde maar oh ja, onze hoofdtrainer was zelf niet aanwezig, misschien ergens sollicitatiegesprek?) maar weer in het 2e moest spelen. Vervolgens vanmiddag voorin weer geen stootkracht, ook geen enkele wissel toegepast om situatie te verbeteren, kennelijk zit Rolf (die de afgelopen 3 jaar zeker goed werk verricht heeft) al ergens anders met zijn hoofd, anders kun je dit allemaal niet verklaren. Als de echte drive er niet meer is, stop er dan mee. Urk mag dit soort potjes niet verliezen, anders komen we echt in de problemen. Volgende week tegen de Boys uit Emmeloord dan maar de beuk erin.

  reageer
 • Frenky

   

  Alle vertrouwen in een goede afloop

  reageer
 • jaap

   

  En zo als altijd we scoren weer niet, en we geven de punten vanmiddag als Sinterklaas cadeau 🎁!

  reageer
 • Frenky

   

  Ik had niets anders verwacht.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert